Zanima me koliko se može naplatiti izrada jednog Joomla template-a a koliko prilagodba postojećeg ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako je dobar template, prilagodba se može napraviti i za 500-600kn, ali, uvjet je da je dobar. Izrada novog ti ovisi o kompleksnosti i što sve ulazi u njega - grafička obrada, programiranje, SEO, galerija slika, kontakt, bla bla i računica počinje sa nekih 2-3k kuna (u RH) - gruba računica. Iako, mi se najefikasnije čini uzeti neki template za cca 100$ i sa njime raditi. Sve ovisi koliko ga kasnije želiš uređivati
hvala! ok. sad znam okvirno.. a bio bih i zahvalan kad bi mi netko mogao poslat kakav primjer cjenika Joomla template-ova ..
hvala! ok. sad znam okvirno.. a bio bih i zahvalan kad bi mi netko mogao poslat kakav primjer cjenika Joomla template-ova ..
Da sam ja na tvom mjestu, otišao bih na odesk.com i tamo postavio posao, proći ćeš jeftinije nego u hr sigurno ;)
nema cjenika. radiš sa svkim klijentom po tome što i koliko i kako treba.
nije to pekara pa da uvijek ide 300g brašna t-400 i 20g germe u jedan bijeli kruh