Zamijenio tagove i opet ne radi. :(
Bug Forum BlackOut
- poruka: 174
- |
- čitano: 45.940
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ajde vlado,napravi to!
Ajde vlado,napravi to!
Nažalost sad nemam vremena (na poslu sam). Ali objasnit ću ukratko što možete napraviti da vam proradi u Chromeu, pa kome se da može umjesto mene.
Na početku CSS-a pronađite ovu liniju i obrišite ju:
@-moz-document url-prefix("http://www.bug.hr/forum") {
Na kraju koda pronađite ovu liniju i obrišite ju:
}
Zatim morate pronaći sve linije koje imaju -moz tagove:
.forum .f_rightmenu .rightmenu .loginbox .header {background-image: -moz-linear-gradient(#909090, #4c4c4c) ! important;}
Potom iznad i ispod tih linija dodajte linije slične ovima:
.forum .f_rightmenu .rightmenu .loginbox .header {background-image: none ! important;}
.forum .f_rightmenu .rightmenu .loginbox .header {background-image: -moz-linear-gradient(#909090, #4c4c4c) ! important;}
.forum .f_rightmenu .rightmenu .loginbox .header {background-color: #4c4c4c ! important;}
To je quick-fix. Nećete imati gradijente u Chrome-u kao u Firefox-u, ali BFBO će vam uredno raditi. Može se izvesti i gradijent za Chrome, ali koliko vidim trebat će u tom slučaju raditi posebnu skriptu za Chrome.
Predlažem redakciji, odnosno web-masterima foruma, da se nakon 22:00h boje foruma promjene, kakve su na skinu.
21 | Za |
---|---|
19 | Protiv |
Predlažem redakciji, odnosno web-masterima foruma, da se nakon 22:00h boje foruma promjene, kakve su na skinu.
Ili još bolje da ima opcija za promjenu boje.
Vlad0
Ovo sve uključi u skriptu pa su svi browseri pokriveni :)
background: -webkit-gradient(linear, 0 0, 0 bottom, from(#BOJA), to(#BOJA2));
background: -webkit-linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
background: -moz-linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
background: -ms-linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
background: -o-linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
background: linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
!! DODANA PODRŠKA ZA CHROME !!
Download link i upute za instalaciju nalaze se u 1. postu. Uživajte!
Well done men!!!!!!!
evo sad radi :-D
Svaka čast, a hajd sada probaj nešto i za Operu izvest ako možeš.
Nažalost ne bude išlo... Razvoj Stylish Clone for Opera je napušten 2007 i koliko vidim na njihovim stranicama, zadnja službeno podržana verzija Opere je 9.5.
Nažalost ne bude išlo... Razvoj Stylish Clone for Opera je napušten 2007 i koliko vidim na njihovim stranicama, zadnja službeno podržana verzija Opere je 9.5.
A taj Stylish je jedino rješenje?
Imam problem na chromeu.
Na glavnoj stranici uredno radi, ali kada odem u neku temu ili nesto drugo, uglavnom kad se maknem sa glavne stranice vrati se na obican izgled.
Imam problem na chromeu.
Na glavnoj stranici uredno radi, ali kada odem u neku temu ili nesto drugo, uglavnom kad se maknem sa glavne stranice vrati se na obican izgled.
Jesi podesio polja Applies to u opcijama Sylisha za BFBO to da budu URLs starting with tipa kao što piše u 1. postu?
Imam problem na chromeu.
Jesi podesio polja Applies to u opcijama Sylisha za BFBO to da budu URLs starting with tipa kao što piše u 1. postu?
Da,ali sam dodao na kraju svakog URL-a kosu crtu ( / ) zato jer mi bez nje ne radi.
Imam problem na chromeu.
Da,ali sam dodao na kraju svakog URL-a kosu crtu ( / ) zato jer mi bez nje ne radi.
Hm... Čudno. A što se dogodi ako odaberešDomain i staviš www.bug.hr?
Sad radi.
Prije svega isprika na OT.
Stisnuo sam hvala u prvom postu ali nisam mogao da ne napišem ovo. Unatoč svim promjenama koje je ekipa BUG-a unijela na forum za mene je ova tvoja najbolja i daje jednu potpuno novu dimenziju forumu. Dopao mi se i terminal Bug Skin ali ovo me naprosto oduševilo. Mogućnost da sami forumaši (oni koji su dovoljno vješti i imaju mašte, čitaj vlad0) mogu mijenjati izgled foruma, prilagoditi ga vlastitim željama je fantastična. Nije puno ali me jako veseli.
Vlad0 za premijera, predsjednika i predsjednika sabora!!!
ja bih si to stavio :D...kada stavim dali mogu nazad vratiti na staro ako mi nece odgovarati?
ja bih si to stavio :D...kada stavim dali mogu nazad vratiti na staro ako mi nece odgovarati?
Naravno ;)
Ja po dani imam bijeli evo prije par minuta uključio noćni način :-D
aha...super evo idem staviti :d
odlicno :D hvalaaa
Odlično, pohvala na trudu, radi bez greške zasad :)
Objavljena verzija 1.5.1 koja uglavnom rješava sitnije probleme s bojama na nekim dijelovima foruma.
A blago meni na operi, samo se drugi browseri forsiraju, ali nedam ja nju za sve te ostale,
ništa gospodo iz Buga youtube je nedavno imao jedan prekidač za ugasiti svjetlo i radio je na operi kao i kod svih valjda, povodom nekog dana ne sjećam se više čega, pa ako oni mogu, možete i Vi :)
A blago meni na operi, samo se drugi browseri forsiraju, ali nedam ja nju za sve te ostale,
ništa gospodo iz Buga youtube je nedavno imao jedan prekidač za ugasiti svjetlo i radio je na operi kao i kod svih valjda, povodom nekog dana ne sjećam se više čega, pa ako oni mogu, možete i Vi :)
Ako je ovo za Operu išlo meni, onda trebaš znati da je BFBO 100% neslužben dodatak forumu i da ni na koji način nisam povezan sa Bug-om. Ovo je rezultat moje dobre volje i ničeg više. U svakom slučaju, predlažem ti da posjetiš OVU temu i tamo podržiš implementaciju "noćnog moda" na serverskoj strani.
A što se tiče BFBO-ta i Opere, problem s Operom je što je razvoj Stylish klona za Operu napušten. Dakle, problem nije u BFBO-u kao takvom već u tome što ne postoji način kako ga primjeniti u Operi. Bad luck, što da ti kažem...
EDIT:
Što se ne bi moglo nešto za Operu preko OVOG iskemijati? Ajde vi koji imat Opreru pokušajte i javite. Jer BFBO je u biti CSS datoteka.
THIS IS EPIC
vlad0 svaka ti dala vode iz bokala :P ovo je predobro, još samo stavim tamnu temu za winse i imam finu sivo/crnu temu
Thanks dude
BTW evo Mediafire mirror
jeli još tko primjetio da nema tražilice na forumu kad se uključi BlackOut? može li se to ispraviti?
inače svaka čast,stvarno je odlično napravljeno.