S obzirom da sam nedavno promijenio podatke za administratora na "imetvrke.hr" domeni i stavio svoje podatke, na koji način mogu administrirati e-mail accounte preko Google maila (preko vlastite domene ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gmail može sam pokupiti poštu iz POP3 sandučića. A i možeš slati mail tako da izgleda kao da si poslao s neke druge domene (dakle, replyjat će ti se na specificiranu adresu, iako mislim da bi u zaglavljima trebalo biti vidljivo da si zapravo poslao s @gmail - nisam to baš nešto posebno istraživao).
želim znati kako nekome od korisnika Gmaila na našoj domeni pomoći kada zaboravi password ili username ?
Nisam baš siguran da sam te skužio. Imaš sajt na kojem imaš korisnike koji se autenticiraju preko Gmailovog računa ili što?
suradnici u firmi imaju otvorene e-mail accounte preko Gmalia na .hr domeni, tipa ime.prezime@ime_tvrtke.hr
suradnici u firmi imaju otvorene e-mail accounte preko Gmalia na .hr domeni, tipa ime.prezime@ime_tvrtke.hr
Nisam znao da Gmail nudi i takvu uslugu.
Ako si postavio mail preko google apps onda jednostavno administriraš cijeli sustav preko dashboarda.
Nisam znao da Gmail nudi i takvu uslugu.
Jedna od najboljih njihovih usluga, sa svim ostalim uslugama integriranim u tu.
Meni najbolja koju možeš dobiti od bilo kojeg providera (email), i to besplatno.
ok, našao sam. na linku by Bypass . tnx!