Zvucna karta?

poruka: 13
|
čitano: 7.773
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc oko zvucne kartice

prvo davas pozz sve......imam jedan prolem digo sam sistem i nikako nemogu da napravim zvucnu tj. nemam drivere skido sam neke drivere ali nisu odgovarali. Zvucna karta mi je integrisana, naziv matične ploče    Foxconn 661M03-G...zamolio bi za pomoc...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoc oko zvucne kartice

Foxconn 661M03-G driveri ... trebaš za AC97 RealTek, provjeri dali je u biosu enabled...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

eo vidio sam u biosu je enable i skinuo sam na onom linku sto si mi dao ono trece audio i ponovo nema zuka??

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 0:16 (mumi).
16 godina

-Moguće da je zvuk 'crko'...

-Start (meni)/Settings/ControlPanel/System ... /Hardware/DeviceManager/... grupa Sound and.. ima li neki upitnik/uskličnik i dali piše nešto kao AC97?

Možda je zvučna OK, provjeri i zvučnike -slušalice, ...

16 godina
neaktivan

sve sam to probo sad moze biti ida je crkla zvucna?? Npr.kad nesto radim ili kad hocu da pokrenem pjesmu neku cuje se ko ono iz kucista onaj zvuk ako me mos shvatiti....dal to sta znaci??

16 godina

-to ništa (nemora) značiti.. jer kučište proizvodi svakakve zvukove.. ništa što bi pomoglo u rješavanju.

17 godina
neaktivan
Zvucna karta?

Pogledaj u BIOS-u dali je na Enabled.Sry. , vidim u postu iznad da je.

Koji je operativni sistem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 15:52 (Bugy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zvucna karta?

xp sp2...nis sve sam zivo probavo iinstal sam svasta nes al nemoze...moracu gaodnijeti u servis pa nek prave :D

14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
RE: Zvucna karta?

Sta ti treba pomoci nemas zvuka ili?

14 godina
neaktivan
Zvucna karta?

Imam problem sa zvucnom karticom . Instalirao sam windows 7 i izgubio zvuk na PC , a pre toga sam imao windows XP i sve je bilo u redu. Maticna ploca je Foxconn 946GZ7MA ili 946PL7MA . molim za pomoc {#}{#}{#}{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Zvucna karta?

Poz imam maticnu 990x-ud5 i na njoj integrisanu zvucnu kartu i dali mi se isplati kupiti neku karticu tipa sound blaster ili asus xonar dali cu dobiti neku znatnu razliku u zvuku

[url=http://valid.canardpc.com/1qt9kh][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1qt9kh.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Zvucna karta?
ffgandra kaže...

Poz imam maticnu 990x-ud5 i na njoj integrisanu zvucnu kartu i dali mi se isplati kupiti neku karticu tipa sound blaster ili asus xonar dali cu dobiti neku znatnu razliku u zvuku

Nećeš dobiti nikakvu razliku, ne bacaj novce. Ta matična ima odličnu integriranu zvučnu. Danas se zvučna kartica kupuje samo iz specifičnih razloga, npr. ako ti treba profi kartica u koju uključiš neki instrument ili ako ti trebaju dvije zvučne radi komfora i spajanja dva seta zvučnika kao npr, ja .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice