Zaslon se "smrzava"

poruka: 2
|
čitano: 542
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Zaslon se "smrzava"

Pozdrav svima,

novi sam ovdje na forumu, ali mnogo puta sam čitao puno tema i nadam se da ću pronaći rješenje na svoj problem. Naime, kupio sam računalo prošle godine u 8 mjesecu i od prvog dana računalo se smrzava. Pokretanje je uredu, sve radi bez problema ali se ponekad ekran zamrzne i ne mogu ništa. Samo tipka za restart funkcionira, ne mogu ga čak ni ugasiti. Svi driveri su update-ani, računalo se ne pregrijava. Ponekad kada se zamrzne ostane samo zvuk u pozadini dok je slika raznih boja a najčešće bijela pozadina i crte sive preko ekrana. Nekad se ne ugasi tjedan-dva, a ponekad 2 puta u danu, bez obzira šta radio.

Živim 100-njak km od ZG i pomalo mi je problematično nositi ga na servis. 

Molio bih Vas ako je netko imao iskustva sa takvim ili sličnim problemom da mi napiše komentar, pošalje poruku ili mail. Dostupan sam i preko Teamviewer-a ako netko ima slobodnog vremena i volje :) 

LP svima. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Zaslon se "smrzava"

Cim sam cuo za crtice po ekranu, odmah sam pomislio da je rijec do graficne. Meni je na fosilno starom laptopu graficna integrirana (pazi da ne bi bila vanjska :P)  i isto tako samo odjedanput se smrzne i prikazuje crte raznih boja, tako da.....

LP-Linkin Park
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice