Xfire problem

poruka: 8
|
čitano: 2.635
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xfire problem

Pozdrav, imam problem sa Windows 7 64bit verzijom..
U programu xFire kada namjestim postavke da mi u određenoj igri pokazuje FPS i sat na ekranu nakon restarta računala to nestane te sve postavke programa budu na default isto tako i veličina prozora od xFire programa se vrati na default, kao da Windows ne dopušta programu da spremi postavke.. Znate li možda u čemu je problem?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Xfire problem

stari to je ingame postavka od xfirea^^ to se nemoze sejvat

14 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...

stari to je ingame postavka od xfirea^^ to se nemoze sejvat

stari, meni je to radilo besprjekorno na windows xpu, jednom bi namjestio da mi to pokazuje ingame(moras namjestit ako nisi znao) i svaki put je ostalo tako, sad otkad sam instaliro win 7 sve ok radi i kad restartam komp to ne prikazuje(vrati se na default) dok mojim frendovima ok radi

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:38 (Dr4g0n).
14 godina
protjeran

onda preporuka -> xfire forum

17 godina
protjeran
Dr4g0n kaže...

U programu xFire kada namjestim postavke da mi u određenoj igri pokazuje FPS i sat na ekranu nakon restarta računala to nestane te sve postavke programa budu na default isto tako i veličina prozora od xFire programa se vrati na default, kao da Windows ne dopušta programu da spremi postavke.. Znate li možda u čemu je problem?

je`l pokazuje to temperaturu grafičke možda ?

Du bist eine meine kleine Schweine !
14 godina
neaktivan
Bugofil kaže...
Dr4g0n kaže...

je`l pokazuje to temperaturu grafičke možda ?

ne, samo fps i clock overlay

14 godina
neaktivan
Xfire problem

Pozdrav, 

Probaj XFIRE pokrenuti kao administrator, znaci desni na ikonu i RUN AS ADMINISTRATOR te onda namjesti postavke, mozda ce pomoci...probaj :D

[url=http://profile.xfire.com/tomislaavcr9][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/1/tomislaavcr9.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dr4g0n kaže...

hmm..meni je normalno,mislim netreba se to saveati to sam spremi ja mislim,reseta mi se samo nakon sto deinstaliram i ponovo instaliram xfire,probaj reinstall :D

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice