Word problem

poruka: 6
|
čitano: 3.358
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Word problem

Ovo mi je uvijek bio problem pošto jako malo radim u njemu a uvijek sam bio ljen pitati.
Ali uglavnom, zašto nemogu tj. neda mi da pišem tekst recimo "desno" od slike, evo screenshot da bolje shvatite :

http://img128.imageshack.us/img128/2075/nevaljafd0.jpg

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Word problem

Klikneš desnom tipkom miša na sliku - odabereš "format picture" - od tabova odabereš "layout" - i zatim "square".

Sad bi ti morao dozvoliti pisati oko slike.

17 godina
neaktivan

Hvala.

btw. u Wordu 2007 desni klik Text Wrapping pa onda Square.

17 godina
neaktivan

Imam word 2003, ali glavno da to radi i u 2007.

Morali su malo izmjenit Smijeh.

16 godina
neaktivan
Word problem

Kada moram ispraviti grešku tekstu, prilikom nastavka pisanja u redu gdje već postoji tekst ono što pišem prepisuje se preko već napisanog teksta. Znači da se tekst ne odmiće sa pisanjem teksta. Ovo isto vrijedi i kod tipkanja razmaka, tekst se ne odmiće nego razmake koje tipkam poništavaju slova ispred. Javite jeli problem u wordu ili sam nehotice ukljućio neku funkciju. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mac_os kaže...

Kada moram ispraviti grešku tekstu, prilikom nastavka pisanja u redu gdje već postoji tekst ono što pišem prepisuje se preko već napisanog teksta. Znači da se tekst ne odmiće sa pisanjem teksta. Ovo isto vrijedi i kod tipkanja razmaka, tekst se ne odmiće nego razmake koje tipkam poništavaju slova ispred. Javite jeli problem u wordu ili sam nehotice ukljućio neku funkciju. Hvala.

Sa tipkom Insert mjenjaš dali prepisuješ preko riječi ili dodaješ riječ.
Gentoo user. :')
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice