Windows XP problem (hal.dll missing)

poruka: 6
|
čitano: 2.511
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Windows XO problem

Imam problem sa Windowsima XP. Instaliro sam svježe, i redio je neke apdejtove. I sada ocu ga gasit i kad je bio onaj logoff eran on je nes instaliro. Valjda te upadeove. Ja reko fuckas apdejt i napravim jednu jako glupu stvar. Izvadim ga iz uticnice. I sada ja dođem poslje upalim ga. Kad ono neka datoteka fali kod startanja. Ja preko Sfe Moda uđem u Windse i napravim System Restore ili kako vec. Resetira mi se . Kod startanja dobijem: Windows XP I wINDOWS XP (defalut). Kada odem na ovaj prvi redi mi komp ok, ali na drugom kaze da neka datoteka fali. E sada mene zanima kako da nadomjestim tu datoteku i kako da kad balim komp bude samo jedan Windows i da u njega odma uđe. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 23:04 (Marko_Aurelije).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows XO problem

Downloadaj taj fajl s ove stranice, unzipaj ga i stavi u /Windows/System32 folder.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 19:55 (deadman).
15 godina
protjeran

E tako napravih kako si mi reko. I kaze mi da ta datoteka vec tamo postoji. Ni meni nije jasno...

15 godina

Imaš XP-ov recovery CD?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
protjeran

Imam botabilni USB..

Zapravo nemam jer je kod jednog frenda sto je sebi dizo..

Reci cu mu sutra da mi vrati..

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 22:06 (Marko_Aurelije).
15 godina

Da, mislim da bi to bila najbolja opcija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice