Windows Installer - Problem
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.668
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna nekoo :( ?
Radi li se o originalnoj igri?
Kako instaliraš igru, sa DVD-a ili montiraš ISO fajl? Koji instaler imaš u windowsima?
Možda ti treba novi:
http://www.microsoft.com/hr-hr/download/details.aspx?id=8483
Igra je originalna , instaliram normalno preko cd-a ,to sam vec sve skidao nista ne pomaze , sistem je windows 7 royale xp (sp3)
Igra je originalna , instaliram normalno preko cd-a ,to sam vec sve skidao nista ne pomaze , sistem je windows 7 royale xp (sp3)
Pa probaj tu igru instalirat kod nekog drugog. Moguće je da ti čitač ima problema sa čitanjem dijelova igre.
... sistem je windows 7 royale xp (sp3)
Well, there's your problem.
Briši to smeće i instaliraj normalne windowse XP. Tko zna što fali u tom custom setupu.
Hvala vam,evo sad cu brisati ovaj windows, i snimiti obicni sp3, ali imam jedan problem,na sp3 ne dolaze nikakvi driveri,potreban mi je samo driver za internet (ono local area connection) ostale drivere naci cu na google,pa ako neko zna koji je driver za internet,pa da snimim obicni xp
Hvala vam,evo sad cu brisati ovaj windows, i snimiti obicni sp3, ali imam jedan problem,na sp3 ne dolaze nikakvi driveri,potreban mi je samo driver za internet (ono local area connection) ostale drivere naci cu na google,pa ako neko zna koji je driver za internet,pa da snimim obicni xp
Ako nemaš drivere od ploče, nemoj rušit ove windowse dok si ne skineš drivere i staviš na vanjski disk ili CD/DVD. Kad budeš siguran da si skinio sve potrebno za tvoju ploču, onda mijenjaj windowse ;)
Evo snimio sam win sp2 snimio drivere,pokrenem instalaciju opet isto,pa ko da me neko zaj*bava ,kod prijatelja isti taj cd radi kod mene nece
Evo snimio sam win sp2 snimio drivere,pokrenem instalaciju opet isto,pa ko da me neko zaj*bava ,kod prijatelja isti taj cd radi kod mene nece
Onda posudi čitač od prijatelja i probaj s njegovim instalirat :/
Ma nije do citaca 100% sta si zapeo za citac,prije ovoga sam snimio jos igrica,i ova ista igrica mi je mogla na sp2 ,na istom sistemu,sad nece,nez sta cu vise na google ima dosta nekih rijesenja i niko ne spominje citac
Evo sad cu sa neta skinut test drive ,moze biti da je do cd-a ,posto mi ne dozvoljava da podatke sa cd-a od test drive prebacim na hdd,stavio cd od company of heroes igrice,isto onako dodje do diijela kada se ucitaje windows installer,i nastavi bez erora,znaci do citaca nije,ako bude radio ovaj test drive sa neta,onda je do cd-a