Windows 10 ne želi se bootati

poruka: 4
|
čitano: 1.068
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Windows 10 ne želi se bootati
Znači ovako, kao prvo pozdrav svima, imam problem s Windowsom 10 koji sam prije 2 dana stavio umjesto Windowsa 7. Naime, ovi novi Windowsi su radili čitav jedan dan pa onda se dogodila neka greska (ne znam moze li biti zato sto sam ga naglo ugasio) i sada kad se boot-a ulazi u "Automatic Windows repair" ( msm da tako pise) i dalje nista. Pojavi mi se zaslon da izaberem način unosa tipkovnice (English, Hrvatski...), ali ja tipkovnicu i miš ne mogu koristiti, ne rade, rade sve do tog dijela i onda prestanu. Nisam našao doma cd od win 7 pa tako da ne znam šta da radim. Zanima me isto tako postoji li mogućnost da ja Android iskoristim kao usb, a da sve potrebno obavim na njemu. Znam za aplikaciju Drive Droid, ali uz pomoć nje ne mogu sve napraviti na mobitelu, potrebno mi je drugi računalo koje ja nemam. Ispričavam se što sam otvorio novu temu. Nov sam na bug forumu tako da se i tu zbog eventualnih grešaka isto tako ispričavam (kako ovo čudno zvuči). Nadam sse da ćete mi moći pomoći.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Windows 10 ne želi se bootati
Vrlo moguce da ti je hard disk ostecen i probaj da instaliras taj windows 7 sto imas i onda nadogradi legalno na windows 10 i ako ti se ista stvar pojavi onda ti je hard disk vjerovatno ostecen(imao sam identican problem).
A druga stvar ako ti se win 10 ne zelk boot nikako i izbaciva ti da ne moze naci memoriju sa koje pokrece i stalno se restartuje u tom slucaju ides na ESC zatim F12 i boot from uefi internal memory.
Nadam se ce ti nesto od ovog pomoci.
10 godina
neaktivan
Volio bih ja da imam doma windows 7, ali nemam nista od windowsa, samo to na kompo sto sam imo. Hvala ti svejedno na pomoci.
10 godina
neaktivan
Rijesio sam problem, nekako sam napravio bootabilni USB s Windowsom 10 i ponovno instalirao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice