Win XP i 7-mica u dual boot-u

poruka: 7
|
čitano: 1.498
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win XP i 7-ica u dual boot-u

Imali tko da koristi doticnu kombinaciju,znam da postoji milion ovakvih tema ali malo se boljm da nebi sjba XP kad budem 7-icu instalirao.Sam proces nije neka frka,ali imam iskustva (neugodna )kad sam u dualboot stavio XP i linux (SuSE)Pa su mi xp ostali neupotrbljivi ,a linux je letio,stoga molim ak imate kakvih sigurnosnih savjeta .............

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Win XP i 7-ica u dual boot-u

-razlika je u vlasniku.. u ovom slučaju MS, pa sve radi OK. Naravno prvo XP, pa Vista/sedmica... U suprotnom moraš popravljati boot. .. i podrazumijeva se svaki OS na svoju particiju. (preporuka, jedna boot, jedna za xp, za 7 i jedna za podatke... dakle 4+)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 20:18 (ihush).
16 godina

ja sam imao tu kombinaciju i nakraju je završilo formatiranjem cijelog diska i instaliranjem sedmice jer mi xp zaista više nije trebao, sve mi dosad radi kao što je i u xp-u.....a  tu zadnju veziju sedmice već koristim par tjedana

I was here.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo pazi kod dual boota sa XP-om i sedmicom. PRVO instaliraj XP, a onda sedmicu tako da može raditi dual boot.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nemoras brinit, nije to nista strasno, najbolje ti je napravit 3 particije, na prvu prvo instaliras XP, pa onda nakon toga na drugu Win 7, a trecu koristis kao storage. Uvijek sebi ostavis jednu particiju za storage i nemas briga za podatke :)

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala raja,bacamo se na posao sutraIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Win XP i 7-mica u dual boot-u
Moze pomoc u vezi dual boot-a.
Imao sam na C: Win 7 i na D: winXP, sad sam reinstalirao Win 7 na C: al nemogu do XP na D:.
Probavao sam sa EasyBCD al nisam uspio (kopirao sam neke Ntdetect+Ntldr)
Neki link ili neki help, thx
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice