WIFI snaga signala

poruka: 5
|
čitano: 2.129
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WIFI signal

Imam d-linkov wifi usb 2.4Ghz i kupujem bezicni wifi lan adapter s atenom od 1000m dometa i ako ja stavim tu antenu hoće li meni biti bolji signal na racunalu umjesto dosadasnjeg fair na very good ili će snaga signala ostati ista

plizzzzz odg, mi brzo 

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: WIFI signal
tsimicx kaže...

Imam d-linkov wifi usb 2.4Ghz i kupujem bezicni wifi lan adapter s atenom od 1000m dometa i ako ja stavim tu antenu hoće li meni biti bolji signal na racunalu umjesto dosadasnjeg fair na very good ili će snaga signala ostati ista

plizzzzz odg, mi brzo 

Tu jacu antenu moras stavit na router/AP - kaj god da ti odasilje signal da mozes na net...

15 godina
neaktivan

ali ima li razlike jer je 27dBm izlazna snaga a ako moze primati signal do 1000m bez prepreka valjda moze i sa 20 m s preprekama 

tsimic
17 godina
tsimicx kaže...

ali ima li razlike jer je 27dBm izlazna snaga a ako moze primati signal do 1000m bez prepreka valjda moze i sa 20 m s preprekama 

Teoretski da... Ovisi kakve su prepreke... No sumnjam da izmedju imas zgradu punjenu olovom il sl...

17 godina
neaktivan
WIFI snaga signala

teoretski da ali se svaka ploča sa rešetkastom armaturom ponaša kao antena i na taj način krade 60%signala najbolje ti je žica bez obzira na dužinu pojačanjem na anteni pojačavaš i šum a to nije poželjnoSmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice