Virusi help

poruka: 26
|
čitano: 7.349
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Virusi help

Imam na računalu instaliranu Aviru Frre personal koja se svaki dan uredno updata i svaki dan skenira računalo,ali ne pronalazi ništa.Sa A-SQUARED-om sam napravila skeniranje i pronašao mi je 2 TROJAN-DROPPER.Win32FrauDrop.jl'A2,u mojim dokumentima.Pomozite mi da ih maknem, jer ja sam u A_SQUARED-u stavila u karantenu,sa kojim programom da ih maknem i što je najvažnije nisam sigurna u Aviru ,koji antivirusni program da stavim namjesto avire.Hvala za svaki savjet.Pomozite!

Biserka Tadić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Virusi help

eset nod 32

16 godina
neaktivan
Virusi help

nemoj micati aviru,nego instaliraj ovaj alat

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html   i napravi scan

on je free  i nema rezisentnu  zaštitu,ali je dobar za povremeno skeniranje i probleme..

EDIT: taj A-SQUARED deinstaliraj..ostavi aviru..tako bi ja napravio,a ti odluči..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 12:53 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Virusi help

Valjda ti pise gdje se , nalaze pronadzi ih (sama) i drzi shift+delete , problem rijesen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
seneka kaže...

nemoj micati aviru,nego instaliraj ovaj alat

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html   i napravi scan

on nije u rezidentnoj zaštiti..

ili skini taj program

16 godina
neaktivan
Virusi help

@bakaba..osim avire u rezidentnoj zaštiti i malwarebytesa za probleme,možeš još eventualno instalirati
superantispyware free edition, također za probleme..  i više ti ništa ne treba.
ako ga instaliraš,samo odkači onaj ask toolbar ili štaveć nudi pride..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Virusi help

Instaliraj, instaliraj, instaliraj, ali ne razmišljaj.

Kao prvo pogledaj što imaš u tom folderu. Ako imaš neke crackove itd, svaki antivirus će ti to preopoznat ili kao win32.trojan.generic ili kao trojan droper.

Drugo imaš odličan savjet gore. Izbriši ručno jer je tako najsigurnije. Samo si stavi u win da vidiš (prikaže) skrivene fileove i gotovo.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virusi help

buffer-nisu ti fajlovi bezveze skriveni,šta ako ima zaražene kjlučeve u registru?oće onda i to ručno brisat..
ja nikom ne bi savjetovao ni da ide u skrivene foldere,ako točno ne zna šta radi..Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
seneka kaže...

buffer-nisu ti fajlovi bezveze skriveni,šta ako ima zaražene kjlučeve u registru?oće onda i to ručno brisat..
ja nikom ne bi savjetovao ni da ide u skrivene foldere,ako točno ne zna šta radi..Namigiva

A kako se to točno zaraze ključevi u registry-u?

Jedino što se može još provjerity je HKLM/Software/microsoft/current version/ run

ako tu ima koji od fileova, onda se obriše i taj ključ...

Ostali registry ključevi vezani za malware više nisu ni bitni jer ne postoje file-ovi koji su njima povezani.(nako što ih obrišeš)

I problem rješen. nakon toga se može očistiti registry nekim software-om za čiščenje registry-a - svi ostali nepovezani ključevi će biti obrisani.

I zar je to neka velika znanost? nije.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
16 godina
neaktivan
Virusi help

http://www.glarysoft.com/rr.html

dobro da si me sjetio..ovaj registry repair rješava te nepostojeće/koji nikud ne vode..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virusi help

Svijet nije crno bijel.

Npr. csrsc.exe se nastani u system32 i u registryu. U registryu ima par linkova na taj virus, ali je najgore što u ključu di je explorer.exe bude i csrcs.exe. Tako da ako obrišeš ovaj ključ... yap,you know it...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina

da li Malwarebytes-Anti-Malwareprogram moze raditi dok je avira aktivna

tica radenko
16 godina
neaktivan
tile kaže...

da li Malwarebytes-Anti-Malwareprogram moze raditi dok je avira aktivna

u principu može, ali možda je bolje deaktivirati antivirus.. ja nisam imao nikakvih problema s nekoliko antivirusa..
ako se i desi da kad malwarebytes skenira,antivirusni program otkrije neki virus,odnosno digne se..znači da ga je antivirus stavio u karantenu..
ako ima problema,uvjek sa može antivirus pauzirati za vrijeme skeniranja drugim alatom..odnosno za to vrijeme prekinuti rezidentnu zaštitu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 19:41 (seneka).
16 godina
Virusi help

Probaj instalirat AVG 8.5 EV TI LINK www.avg8.5/download.com

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virusi help

Zašto tijekom skeniranja kompa s Avastom zna stopirat skeniranje i pise neke datoteke nije moguce skenirat i prekine????

0 0 hvala 0
15 godina

Daj stavi screenshot.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Virusi help

Ovo je kada prekine...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virusi help

A ovo je sta bude kada stisnem na "Pokaži rezultate"

0 0 hvala 0
15 godina

To su arhive koje su vjerojatno zaštićene lozinkom i Avast ih zbog toga ne može otpakirati.

Imaš li možda još neki antispyware program (npr. Spybot Search & Destroy, Ad-Aware i sl.)?

Ako imaš, pobriši sve iz njihovih karantena jer se i zbog toga može pojaviti ta greška.

Vjerojatno ti fajlovi nisu zaraženi, ali za svaki slučaj napravi boot-time scan u Avastu.

Još možeš te fajlove staviti u Exclusion listu Avasta i tako će ih preskočiti pri skeniranju.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 18:36 (deadman).
14 godina
neaktivan

Izvinite gospodo da nema ko slučajno kakav bas guba antivirus koji bi mi rjesio probleme.programer

programer
16 godina
neaktivan
CEXPERT kaže...

Izvinite gospodo da nema ko slučajno kakav bas guba antivirus koji bi mi rjesio probleme.programer

kakve probleme ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 0:10 (seneka).
14 godina
neaktivan
Virusi help

Ja na kompjuteru drzim avast 5 free,advanced system care i na mozilli WOT i vise nemam nikakvih problema s virusima. Moja preporuka ovima sto imaju softverskih problema je da skinu advanced system care program, besplatan je i meni je pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 18:14 (scenesports).

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Ja na kompjuteru drzim avast 5 free,advanced system care i na mozilli WOT i vise nemam nikakvih problema s virusima. Moja preporuka ovima sto imaju softverskih problema je da skinu advanced system care program, besplatan je i meni je pomogao.

taj optimizator (sve u jednom) i tvrtka koja stoji iza njega imaju prilično lošu reputaciju
od etičkih do tehničkih problema s konkretnim programom,tako da njie za preporuku,ako si ti zadovoljan onda ga koristi
za razliku od jednog glary utilitiesa koji to nema,a isto tako je besplatan
a  brzo  dodatno skeniranje se radi s malwarebytesom..
avast + wot je ok

15 godina
Virusi help

Kaspersky 2011 sve ćisti samo kaj malo više troši resa...a i bitdefender nije loš...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dec54 kaže...

Kaspersky 2011 sve ćisti samo kaj malo više troši resa...a i bitdefender nije loš...

poslusaj mene

http://www.comodo.com/

jest da lik ima zurku kao onaj u remetincu iz postanske banke,ali je alat mocan.

teško vrijeme za matore
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice