Virus zbog web stranice??

poruka: 11
|
čitano: 1.380
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

aaa pisem po drugi put jer sam refreshao prosli post aaaaaaViče

uglavnom, sada cu sazeto..

otvorio ja jednu web stranicu koja je trazila quick player pa sam stisnuo cancel i onda se neko sra..e pocelo pojavljivati na ekranu i poslje toga se otvorilo nesto kao bios i cuo se nekakav klik kao prekidac, i ja odmah po prekidacu kompa..i ugasio..

upalim komp normalno sve, ali mi se cini kao da vent. od grafe radi glasnije ili vent. od proca..komp je glasniji malo..ili se meni samo cini??\

jel ima nacin da to provjerim??

gledo sam pod procese, izbrisao history, napravio quick antivirus scan i nista nigdje..

mozda mi se samo cini ali ak ima nacin da provjerim jel sta uslo slobodno napisite..

PSN ID: martin_ZG
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj sa malwarebytes skenirati komp

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
RE: Virus zbog web stranice??

stvarno mi nije jasno to tvoje gašenje komjutera,pa ako i je neki virus nije smak svijeta,dali ti što antivirus javlja,dali ti je koji proces na 100 %,probaj skenirati komjuter,a koji antivirus imaš

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

stvarno mi nije jasno to tvoje gašenje komjutera,pa ako i je neki virus nije smak svijeta,dali ti što antivirus javlja,dali ti je koji proces na 100 %,probaj skenirati komjuter,a koji antivirus imaš

bas mi i je smak svijeta zbog usranog antivirusa koji imam, brijem da taj nemre nis otkriti..(symantec)

PSN ID: martin_ZG
16 godina
protjeran

Symantec? Misliš Norton? Trebao bi sve ukloniti. To je po mom mišljenju jedan od najkvalitetnijih antivirusa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako je virus skeniraj si komp sa Nortonom (navodno je on naj kvalitetniji antivirus iako najsporiiji)

kasnije skeniraj sa CCleanerom , Ad-Aware i Malwarebytes

ova tri koristim ja al imas po netu pun kufer takvih programa...  ovo za bucniji rad na kompjuteru nezz

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
martinzg kaže...
blackalbum kaže...

bas mi i je smak svijeta zbog usranog antivirusa koji imam, brijem da taj nemre nis otkriti..(symantec)

Kao prvo, Norton nije usran, izvrstan je. Druga stvar ako ti nemaš original. Probaj s malwarebytesom skenirat.

Ja nemam potpis!?
17 godina
neaktivan

Norton spor?!

Koristim Norton Internet Security 2010 i vjerovali ili ne, brži je i od NOD-a 4!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vjerovatno ima neku stariju verziju nortona,a možda ni nema virus,sve je umislio

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Norton spor?!

Koristim Norton Internet Security 2010 i vjerovali ili ne, brži je i od NOD-a 4!

ja sam reko navodno... ne koristim norton pa nebi znao...

15 godina
neaktivan

gle ... od te tvoje panike mozda ti se pricinjava da sad sve radi drukcije (da su ventovi bucniji itd.)

ljepo skini malwarebytes (fullscan), ccleaner (pocisti registry i history one) i ako imas tog piratskog nortona onda skini free aviru i napravi isto full scann ...

ako nista ne nadju miran si ... ako nadju brze iskljuci komp da ne bih explodirao ... ok ? 

:)

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 18:54 (rebelsy).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice