USB is not recognized

poruka: 11
|
čitano: 1.185
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
USB is not recognized

Imam problem sa USB-om svaki put kada ga priključim. Kada ga priključim windwosi ga prepozanju i mogu ga naći u devices and printers. Ali nema ga u Computer. Radi se o Silicon Power 8GB, porbao sam reinstalirati drivere, promjeniti port i restartati ali ne pomaže. Zadnje šta sam na njega stavljao je bio backup, sa slikama, a prije toga Windwsi 7 starter koji sam formatirao prije stavljanja backup-a.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
USB is not recognized

Itko?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: USB is not recognized

Ne ide mi u glavu da ga Windowsi prepoznaju, ali ga ne možeš naći u My Computer {#}

Najvjerojatnije je stvar u WIN 7......

13 godina
neaktivan
robertini kaže...

Ne ide mi u glavu da ga Windowsi prepoznaju, ali ga ne možeš naći u My Computer {#}

Najvjerojatnije je stvar u WIN 7......

Ne znam to ovako izgleda:

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
USB is not recognized

Itko?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probaj ga na nekom drugom laptopu, racunalu (po mogucnosti neki drugi windows, xp recimo).. Ako ti izbaci opet isto, kontam da je crko..

13 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

Probaj ga na nekom drugom laptopu, racunalu (po mogucnosti neki drugi windows, xp recimo).. Ako ti izbaci opet isto, kontam da je crko..

Probao sam i isto.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
NeoOS kaže...

Probao sam i isto.

Uštekaj ga usb stick, tada otiči Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management i tu pogledaj dali se stick nalazi na listi. 

Nenad
13 godina
neaktivan
Nello kaže...
kalko1212 kaže...
NeoOS kaže...

Probao sam i isto.

Uštekaj ga usb stick, tada otiči Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management i tu pogledaj dali se stick nalazi na listi. 

Ne nalazi se tamo.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
Nello kaže...
kalko1212 kaže...
NeoOS kaže...

Probao sam i isto.

Ne nalazi se tamo.

Onda je Usb mrtav tj da ne raznaje. Vjerovatno kontakti loš pa bi trebalo zalemit  spojeve i isprobat ako adlje isto onda možeš zakopat u zemlju i gotovo.

Nenad
13 godina
neaktivan
USB is not recognized

Meni se isto to desilo, ista situacija!

Ali je na kraju morao ići u smeće!

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice