Imam problem sa USB-om svaki put kada ga priključim. Kada ga priključim windwosi ga prepozanju i mogu ga naći u devices and printers. Ali nema ga u Computer. Radi se o Silicon Power 8GB, porbao sam reinstalirati drivere, promjeniti port i restartati ali ne pomaže. Zadnje šta sam na njega stavljao je bio backup, sa slikama, a prije toga Windwsi 7 starter koji sam formatirao prije stavljanja backup-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
Ne ide mi u glavu da ga Windowsi prepoznaju, ali ga ne možeš naći u My Computer
Najvjerojatnije je stvar u WIN 7......
Itko?
Probaj ga na nekom drugom laptopu, racunalu (po mogucnosti neki drugi windows, xp recimo).. Ako ti izbaci opet isto, kontam da je crko..
Probaj ga na nekom drugom laptopu, racunalu (po mogucnosti neki drugi windows, xp recimo).. Ako ti izbaci opet isto, kontam da je crko..
Probao sam i isto.
Probao sam i isto.
Uštekaj ga usb stick, tada otiči Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management i tu pogledaj dali se stick nalazi na listi.
Probao sam i isto.
Uštekaj ga usb stick, tada otiči Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management i tu pogledaj dali se stick nalazi na listi.
Ne nalazi se tamo.
Probao sam i isto.
Ne nalazi se tamo.
Onda je Usb mrtav tj da ne raznaje. Vjerovatno kontakti loš pa bi trebalo zalemit spojeve i isprobat ako adlje isto onda možeš zakopat u zemlju i gotovo.
Meni se isto to desilo, ista situacija!
Ali je na kraju morao ići u smeće!