USB (first) boot device

poruka: 5
|
čitano: 1.171
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
USB (first) boot device
Pozdrav skino sam Memtest86+ boot za usb (Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7)
i sad kad idem staviti da usb boot bude first device uopce mi ga ne prikazuje kao opciju vec samo cdrw,hdd i removable devices i na ni jednu opciju nece da boota sa usb-a...Maticna ploca je ASUSTeK M4A87TD
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: USB (first) boot device
kaw_liga kaže...
Pozdrav skino sam Memtest86+ boot za usb (Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7)
i sad kad idem staviti da usb boot bude first device uopce mi ga ne prikazuje kao opciju vec samo cdrw,hdd i removable devices i na ni jednu opciju nece da boota sa usb-a...Maticna ploca je ASUSTeK M4A87TD

Ja bih rekao da si ti lose snimio memtest na usb, a pokrenuti bi ga trebao odabirom  removable devices opcije.

Skini ovo, unutra imas sve sto ti je potrebno za izradu bootable usb-a kao i upute (readme).

Pozdrav !

14 godina

Hvala,al to sam i skino i rijesio sam problem trebalo je odmah pri bootu stisniti F8..

(brzi boot-tamo me pitalo odakle da bootam pa sam stavio usb i to je bilo to) nasao sam negdje googlajuci satima jer taj dio toliko brzo prodje da ga ne uspijem procitati i

ostalo mi je nepoznato jos od prije sta znaci press 4 to activate asus core unlocker ?? Izvinjavam se sto sirim temu ali sta to znaci,sta s tim dobijam ?

13 godina
protjeran
USB (first) boot device

Vjerojatno ti ne rade kod tog programa sve četiri jezgre procesora pa traži da stisneš četvorku da bi ih pokrenuo.

Čovjeka možeš najlakše upoznati po njegovim manama. Vrline može svatko odglumiti

0 0 hvala 0
14 godina

To mi pise na pocetku odmah kad ukljucim komp kod bootanja...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice