i sad kad idem staviti da usb boot bude first device uopce mi ga ne prikazuje kao opciju vec samo cdrw,hdd i removable devices i na ni jednu opciju nece da boota sa usb-a...Maticna ploca je ASUSTeK M4A87TD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i sad kad idem staviti da usb boot bude first device uopce mi ga ne prikazuje kao opciju vec samo cdrw,hdd i removable devices i na ni jednu opciju nece da boota sa usb-a...Maticna ploca je ASUSTeK M4A87TD
Ja bih rekao da si ti lose snimio memtest na usb, a pokrenuti bi ga trebao odabirom removable devices opcije.
Skini ovo, unutra imas sve sto ti je potrebno za izradu bootable usb-a kao i upute (readme).
Pozdrav !
Hvala,al to sam i skino i rijesio sam problem trebalo je odmah pri bootu stisniti F8..
(brzi boot-tamo me pitalo odakle da bootam pa sam stavio usb i to je bilo to) nasao sam negdje googlajuci satima jer taj dio toliko brzo prodje da ga ne uspijem procitati i
ostalo mi je nepoznato jos od prije sta znaci press 4 to activate asus core unlocker ?? Izvinjavam se sto sirim temu ali sta to znaci,sta s tim dobijam ?
Vjerojatno ti ne rade kod tog programa sve četiri jezgre procesora pa traži da stisneš četvorku da bi ih pokrenuo.
To mi pise na pocetku odmah kad ukljucim komp kod bootanja...