Update za win7

poruka: 5
|
čitano: 2.167
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Update za win7

Stavio sam OS win7 x64.Zanima me jel najbolje da napravim svih 105 update koje je windows našao, tamo pod control panel -- windwos update.Ili da sa nekih maknem kvačicu?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Update za win7

Sve osim KB971033

EDIT: Osim ako ima original windowse, onda može sve

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 23:06 (bradonja_85).
14 godina
neaktivan
wooden653 kaže...

Stavio sam OS win7 x64.Zanima me jel najbolje da napravim svih 105 update koje je windows našao, tamo pod control panel -- windwos update.Ili da sa nekih maknem kvačicu?

Uradit će ti također i update windowsa na SP1 tako da znaš da će duže da ti traje update. Budi na to spreman :)

14 godina
neaktivan

Već sam napravio KB971033, dali će to naštetit pc-u ili?

Ako napravim update ove pod language packs, hoće li se meni primjenit ti jezici na pc ili ?

salih88 jel mi možeš bolje objasnit SP1, novi sam pa ne znam šta znači?

Kad hoću instalirat ovaj update: Windows Malicous Software Removal Tool x64-February 2012 (KB890830) otvori mi se prozor i piše ovo:

MICROSOFT SOFTWARE LICENSE TERMS
MICROSOFT WINDOWS MALICIOUS SOFTWARE REMOVAL TOOL  
These license terms are an agreement between Microsoft Corporation (or based on where you live, one of its affiliates) and you.  Please read them.  They apply to the software named above, which includes the media on which you received it, if any.  The terms also apply to any Microsoft
* updates,
* supplements,
* Internet-based services, and
* support services
for this software, unless other terms accompany those items.  If so, those terms apply.
By using the software, you accept these terms.  If you do not accept them, do not use the software.
As described below, using some features also operates as your consent to the transmission of certain standard computer information for Internet-based services.

A ispod je ponuđeno da kliknem: I accept

I decline

17 godina
wooden653 kaže...

Već sam napravio KB971033, dali će to naštetit pc-u ili?

....

Ako napravim update ove pod language packs, hoće li se meni primjenit ti jezici na pc ili ?

salih88 jel mi možeš bolje objasnit SP1, novi sam pa ne znam šta znači?

... 

Kad hoću instalirat ovaj update: Windows Malicous Software Removal Tool x64-February 2012 (KB890830) otvori mi se prozor i piše ovo:

.....

A ispod je ponuđeno da kliknem: I accept

I decline

- neće. (osim jogurtu). Preduvjet za SP1, mišolovka za jogurt loadere.

- Jezik instaliraš onaj koji trebaš, tj ništa jer već imaš željeni jezik. (ostalo bi bilo nepotrebno smeće..).

- Što nije jasno u pitanju Accept / Decline? To je standardno pitanje za polovicu soft. (naravno da prihvaćaš, u suprotnom se ne instalira).

btw, sve potrebne updateove update sam selektira, ostali koji nisu selektirani su tvoj izbor. Poželjno (obavezno) je instaliranje svih sigurnosnih zakrpa, ali postoje i neke koje su preduvjet  (kao npr provjera genuine..) za neke druge updateove.

-jednako, opcija za update hardware drivera, možeš pustiti automatiku, ali možeš i isključiti pa tad točno znaš koji driver ti radi OK.. jer nema stvarne potrebe često skidati novi VGA driever i sl.

-neki programi, npr Office se također updateaju na ovaj način, ostali programi npr flash-java, antivirus, imaju svoje opcije. Tvoj izbor je automatika (pa PC onda uvjek nešto radi) ili ručno (pa moraš znati kad ti nešto treba, imaš kontrolu). To se posebno treba podesiti za svaki program, npr avntivirus se podrazumjeva automatski update.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 10:27 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice