Trojanac big problem

poruka: 37
|
čitano: 8.219
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

to je ok ali za mene bakicu prekomplicirano.Imali šta jednostavnije?Bakaba

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

Skini onda malwarebytes anti malware, instaliraj, skeniraj i makni tu gamad... Ako neuspije sknin superantispyware pa probaj sa njin... I makni tog avasta i stavi aviru free,puno je bolja!

Je, je, aha...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

Instaliraj Aviru,NOD32 ili Kaspersky(JEDAN OD NJIH) po mogučnosti komercijalnu verziju.I Malwarebyts.I restartiraj računalo.No OS pokreni u safe modu(KAO ŠTO JE F1IVO)napisao i skeniraj sa oba programa.

Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trojanac big problem

I naravno jos jedna bitna stvar: "Iskljuciti System Restore" prije skeniranja, nakon ciscenja "gamadi", ponovno omoguciti.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trojanac big problem

Sljedeći put bilo bi korisno i napomenuti iz kojeg razloga isključiti system restore, jasno za one koj to ne znaju i kako na koji način? Jasno, opet za one koji to ne znaju no za bitdefender to nema potrebe učiniti, on ubija i tu gamad tamo staloženu.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
neaktivan
RE: veliki problem HELP
bakaba kaže...

i na novom windows gold cobra izgleda da nisu učinkoviti

Stavi ti lijepo natrag normalne windowse i sve bude u redu.Kakvi windowsi gold cobra...
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

hvala narode uspjela sam sa malwarebytesom i instalirala aviru i sad je sve ok.Zahvalna bakaba

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice