Tearing

poruka: 4
|
čitano: 873
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tearing

Neznam kako bih započeo pa da prijeđem na stvar.

Prije nekoliko dana sam kupio sam novo računalo u ADM-u. Softverski i hardverski je sve super osim jednog problema. Tearinga slike. Inače bih samo upalio VSync, ali u slučaju COD4 u igrici mi se onda ograniči FPS kao kroz cfg što onemogučuje neke skokove i sl. Probao sam koristiti VSync u Catalystu, ali on ne reagira. Postoji li neki način da ja lockam 250 FPS-a u igrici, a da monitor opet dobiva 60 FPS-a?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 19:31 (Nikola45).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tearing
Nikola45 kaže...

Neznam kako bih započeo pa da prijeđem na stvar.

Prije nekoliko dana sam kupio sam novo računalo u ADM-u. Softverski i hardverski je sve super osim jednog problema. Tearinga slike. Inače bih samo upalio VSync, ali u slučaju COD4 u igrici mi se onda ograniči FPS kao kroz cfg što onemogučuje neke skokove i sl. Probao sam koristiti VSync u Catalystu, ali on ne reagira. Postoji li neki način da ja lockam 250 FPS-a u igrici, a da monitor opet dobiva 60 FPS-a?

Čudno wait for vertical refresh u CCC uvijek rješava problem.Probaj još dignuti refresh rate na max i AA i AF max čuo sam da je tako nekima tearing prestao.

Probaj još jednom v sync ovako kao što je navedeno u drugom postu http://www.tomshardware.co.uk/forum/308599-15-owners-force-vsync

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 20:58 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan
Tearing

Evo da javim samo, Catalyst se pokazao potpuno beskoristan u ovom slučaju, ali je promjena AA postavki u COD-u spriječila tearing. Tu i tamo će me kickati sa servera, ali nema veze. Zahvaljujem na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tearing
Nikola45 kaže...

Evo da javim samo, Catalyst se pokazao potpuno beskoristan u ovom slučaju, ali je promjena AA postavki u COD-u spriječila tearing. Tu i tamo će me kickati sa servera, ali nema veze. Zahvaljujem na pomoći.

Nema problema ugodno igranje i javi ako bude daljnjih problema {#}.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 11:20 (Ikarus01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice