System restore did not complete successfully

poruka: 62
|
čitano: 7.527
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: System restore did not complete successfully
mindstorm kaže...

šta te tolko taj restore... hebeš njega

si gledao jer je upaljen u servisima ?

ma nije samo on,već mi sve malo serucka (piše gore),ali poslije katstrofe kakva je bila hoču da znam da je sve sad ok i da mogu opet mirno sve vratiti u komp.a ako taj restore od jednom neče i km koji mi je radio kao zvijer sad koprca,onda nešto nije kako je bilo.i da jesam.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 0:50 (shimano).
17 godina

Ne vjerujem da restore ima problema sa obicnim playerom...

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ne vjerujem da restore ima problema sa obicnim playerom...

pa ni ja,jer kad ga izbrišem opet ostaje problem,ali nije samo restore ljudi!

možda ovako:

traži se geek,miran i tih
to je pravi lik,bolji je od svih
erore on riješi
 i nikad ne pogriješi

jel ima takav?Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 0:59 (shimano).
15 godina
protjeran

da ali trebaju radit i neki drugi servisi vjerojatno za system restore kao Remote Procedure Call, win backup... i možda još koji, neznam šta je win time

jer ako ti je prije radio sad ne, da je do hardware-a ne bi štekao več se ne palio

najvjerojatnije nešt sa servisima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

da ali trebaju radit i neki drugi servisi vjerojatno za system restore kao Remote Procedure Call, win backup... i možda još koji, neznam šta je win time

jer ako ti je prije radio sad ne, da je do hardware-a ne bi štekao več se ne palio

najvjerojatnije nešt sa servisima

a jel onda i to što se pomalo trza i što mi km ne radi kako treba više,isto vezano?

sad ću probat staviti neku igru da vidim jel će s njom sve štimati.

17 godina
neaktivan

Po ovim redosledom

• Upogoni disk clean up i ocisti stare system pointe
  • Ugasi System Restore na sve driveove
  • Botaj sa live CD-om (Ubuntu recimo)
  • Obrisi System Volume Information foldere na sve particije
  • Obrisi $Recycle.Bin foldere na sve particije
  • Restartaj u Windows
  • Ukljuci System Restore samo na C:
  • Kreiraj Restore Point
  • Isprobaj

Samo kao info, System Restore ne radi u doal boot opkruzenjima. Antivirusi umaju zastitu, takozvanu tamper protection, sasvim je moguce da nesto od tih stvari sprecava da System Restore obavi posao.

Dali si pokusao da uradis Sys. Restore u Safe Modeu?

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jel ima neki program kojeg nisi koristio prije, dok nije štekalo a počeo koristit kasnije ?

jer šta može bit ako si dobro instalirao dobar win sa dobrog cd-a, i još je friški ?

jer je trokirao win kad si stavaio samo drivere nakon instalacije ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Po ovim redosledom

• Upogoni disk clean up i ocisti stare system pointe
  • Ugasi System Restore na sve driveove
  • Botaj sa live CD-om (Ubuntu recimo)
  • Obrisi System Volume Information foldere na sve particije
  • Obrisi $Recycle.Bin foldere na sve particije
  • Restartaj u Windows
  • Ukljuci System Restore samo na C:
  • Kreiraj Restore Point
  • Isprobaj

Samo kao info, System Restore ne radi u doal boot opkruzenjima. Antivirusi umaju zastitu, takozvanu tamper protection, sasvim je moguce da nesto od tih stvari sprecava da System Restore obavi posao.

Dali si pokusao da uradis Sys. Restore u Safe Modeu?

nisam,ali jel vezano to sve i sa problemima drugim koje sam naveo u postovima,da ne radim bezveze to samo zbog restora?

15 godina

To sve fino napravi i ako ti i onda nes steka imas hardverski problem. Iako citajuci temu od pocetka ja bi nakon posta di si napisao da si reinstal radio i formatirao disk i na cistim Winsima ( bez programa si rekao da je bilo ) pomislio na hardverski problem. Uglavnom javi kako je, bas me zanima

17 godina
neaktivan

Stavi BIOS na defout i ako ti nakon instalacije bude isto, izvadi memoriju, obriši nožice s gumicom za brisanje, isto napravi s grafičkom karticom,  povadi konektore sa hard drivera, ispuši ih pa vrati nazad, skini hladnjak s procesora operi ga vodom i sapunicom, promijeni pastu i sve to složi nazad da lijepo legne. Ako se problem nastavlja probaj s TuneUp ili nečim drugim provrtit  check disc for errors. Opet AKO je sve po starom imaš hardware problem koji je teško diagnosticirat- može bit da ti je samo slaba VBAT a može bit da ti je mem modul riknuo. Tada moraš obavit desetak testova koji su isplativiji kroz kupnju noveg dijela hardwera..ako ti je otišao tkoznakoji sklop u matičnoj i sl....*ebiga.

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ALi da ne radi memorija ili HDD onda bi se OS rusio... a njemu ne radi samo Sys restore?

Inache me sys restore par puta spasio. kad krelci nesto zeznu, jedino te restore moze spasit od reinstalla.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, SysRestore spašava kod manjh problema.. bolje ti je čuvati istu stvar s nekim od zilijun backup programčića iz naše galaksije. Oni ne prčkaju toliko straga i ne gutaju resurse, ali -o ukusima se ne raspravlja. Hard bi ti radio u bootu i mem također, sve dok ne dobiju neku težu zadaću ili ne nalete na BAD sector(HD) i sl.

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
micho0305 kaže...

Da, SysRestore spašava kod manjh problema.. bolje ti je čuvati istu stvar s nekim od zilijun backup programčića iz naše galaksije. 

... za sve ostalo tu je Acronis Disk image :)

I'm going woo woo
15 godina
tnakir kaže...

ALi da ne radi memorija ili HDD onda bi se OS rusio... a njemu ne radi samo Sys restore?

Inache me sys restore par puta spasio. kad krelci nesto zeznu, jedino te restore moze spasit od reinstalla.

njemu cijeli komp radi probleme a ne samo sys restore, citaj cijelu temu.

16 godina
neaktivan

evo sad sam poslije vađenja i čišćenja komponenti,stavio fallout da probam i radi,plus u isto vrijeme sam pokušao tuneup-om defragmentirati vrtiti film i gru te biti spojen na forum.i evo to sad sve radi od jednom.film ide glatko kao i internet,igra kojoj je zapravo trebalo dugih 5 minuta da se pokrene zastajkuje malo a defragmentacija mi se čini da je stala u mjestu iako nije smrzla.sad ću pokušati redom gasiti.sad sam ugasio film i igra mi je radila uz jako male trzavice a defrag. je idalje stajao u mjestu.evo sad sam ugasio defrag i igra radi glatko.znači sve je to radilo i ništa nije smrzlo više,ali mi opet nakon instalacije kmplayer ne radi,ni kad ga s interneta skinem ni s bug dvd-a,a i taj restore još uvijek neče.

možda se ne bi trebao žaliti kad ipak dosta to radi,ali nije sve kako je bilo prije kataklizme pa znači da je ipak nešto off.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj ovo:

start/settings/system/preformance/file system/troubleshotting/-disable system restore (check box)

restart

ponovi postupak i onda enable sys restore (check box)

restart

možda pomogne

ili  My Computer/Tools/Folber options/View/hidden files and folders/ odklikni Hide protected operating system files

desni klik na System volumen information odaberi Rename nazovi ga System volumen information 2

restartaj i vidi ako ti sad Sys restore radi

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial56.html

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jes provjerio jel ti disk u redu... mozda gubi svojstva, slabije cita, pa zeza radi toga?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jes provjerio jel ti disk u redu... mozda gubi svojstva, slabije cita, pa zeza radi toga?

ma rekao sam mu to jutros

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan

jesam s tuneup-om sam to sve radio.

0 0 hvala 0
17 godina

Hmmmm... driveri su novi/uredni?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

driveri su isti originalni od kupnje kompa (2 godine),i radili su to sve vrijeme bez greške

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem solved!!!

ovom prilikom se želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovom projektu:danijel14,tnakir,micho,buffer owerflow i svojoj obitelji na podršci i razumjevanju (ako sam koga izostavio neka ne zamjeri jer mi je s godinama derutirala memorija).Smijeh

2 0 hvala 1
15 godina

Pa kad smo vec tu pokusavali pomoc onda mozes rec i u cemu je bio problem

17 godina
shimano kaže...

evo sad sam poslije vađenja i čišćenja komponenti,stavio fallout da probam i radi,plus u isto vrijeme sam pokušao tuneup-om defragmentirati vrtiti film i gru te biti spojen na forum.i evo to sad sve radi od jednom.film ide glatko kao i internet,igra kojoj je zapravo trebalo dugih 5 minuta da se pokrene zastajkuje malo a defragmentacija mi se čini da je stala u mjestu iako nije smrzla.sad ću pokušati redom gasiti.sad sam ugasio film i igra mi je radila uz jako male trzavice a defrag. je idalje stajao u mjestu.evo sad sam ugasio defrag i igra radi glatko.znači sve je to radilo i ništa nije smrzlo više,ali mi opet nakon instalacije kmplayer ne radi,ni kad ga s interneta skinem ni s bug dvd-a,a i taj restore još uvijek neče.

možda se ne bi trebao žaliti kad ipak dosta to radi,ali nije sve kako je bilo prije kataklizme pa znači da je ipak nešto off.

Kakave ti to parade radiš bespotrebne ko u cirkusu, pa ko je vidio tak isprobavat komp tj istovremeno defragmentirat disk vrtit film i igru i radit ostalo jos svasta.Nevinašce Kad se defragmentira onda se ne radi nist drugo na komp inace si radis zbrku i usporavas defragmentaciju i cjele windowse.Nevinašce Iskljuci Schedule Defragmentation na Tune Up Utilites to ti ne treba uopce, ti si sam sebi vjerojatno napravil problem s nekim programom na kompu ak nije do hardwera ili drivera.NevinašceCool

17 godina

Slazem se sa mikijem... reci nam u cemu je bio problem... 

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kakave ti to parade radiš bespotrebne ko u cirkusu, pa ko je vidio tak isprobavat komp tj istovremeno defragmentirat disk vrtit film i igru i radit ostalo jos svasta.Nevinašce Kad se defragmentira onda se ne radi nist drugo na komp inace si radis zbrku i usporavas defragmentaciju i cjele windowse.Nevinašce Iskljuci Schedule Defragmentation na Tune Up Utilites to ti ne treba uopce, ti si sam sebi vjerojatno napravil problem s nekim programom na kompu ak nije do hardwera ili drivera.NevinašceCool

ma nemoj se sekirat toliko brzo ćeš ostariti.

vidi,da znam sve ili čak nešto,ne bi tu ispitivao,ipak sam malo previše skitao u životu a računalo imam tek 2 godine (ako ne računam comodore kao klinac),tako da možda radim čudne stvari ali to je za shvatiti.a htio sam s tim vidjeti kako on radi poslije svih tih mrdanja,isključivanja,čićenja i brisanja što ste mi govorili (zavrtilo mi se u glavi),jel može podnijeti kad ga zatrpam kao prije.e sad jel to krivo kako sam radio to je druga stvar,ali meni je bilo ok da je to sve radilo i da se nije smrzavao više,osim kad bi 7-zipom odraro nešto i pokušao nešto drugo raditi (gledati film),to bi mi blokiralo i ovaj je to sporo čupao van (rar).pa sam onda i 7-zip izbrisao i stavio winrar,i probao ponovo iste radnje i onda je išlo glatko.još sam i kmplayer instalirao na drugu particiju i onda je i on proradio,e sad zašto je sve opet ok bilo?nemam ja pojma,pokušavao sam sve i na kraju eto radi,a što se tiče tog blesavog restora,to sam poslušao savjet da ga isključim i ne zamaram se s njim jer mi ionako nije pomogao kad mi je sve otišlo u k,a ni poslije eto nije radio pa mi onda ni ne treba,tako da eto zasad sve radi i problem je rješen (ako zanemarimo taj restore).a šta je bilo?to neka netko pametniji zaključi.

a sad još jedno pitanje za tebe,zašto mi to ne treba s tune upom?pa jel nije to njegova svrha da mi odrađuje sve testvari da se ja ne zamaram?ne kužim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 8:17 (shimano).
17 godina
neaktivan

Tune Up Service ti ne treba zato jer ćeš to(defrag,maintance,..)) obavit sam kad ti zatreba(1xmjesečno je i previše). On to radi pozadi nonstop i usporava ti računalo. To -kako je došlo do greške a zatim i oporavka- to rijetki ljudi na ovom svijetu mogu ustanoviti. Računala su ti puna Gremlina, ponekada ti pokvare SATA kabel pa raskopaš sve da bi otkrio glupost a ponekad radiš mjesecima bez problema i vrag ti neda mira(može i bolje) pa instaliraš neki novi AntiVirMalware(naj na svijetu) on ti pronađe zilijun gamadi, ti sav sretan restartaš, naravno sve se sruši i nema do reinstall Win.

Inače, vidiš da ipak nešto znaš oko računala..znaš se ulogirat na forum i bit pristojan. To je već puno.

precrtaj OVO:

Control Panel/Administrative tools/Services

nije kod svih računala isto, ovisi o Useru. Ono šta je kod mene a nije kod tebe ili šta je kod tebe a nije kod mene zanemari i ostavi na istim postavkama

desni klik na neki servis/Properties/Startup type (automatic,manual.disable)

Servisi su obrađeni na ovom forumu(mislim "nepotrebni servisi u XP" ili nešto sl) searchaj ili potraži na Googleu. Muraš naučit promijenit ulje ili gumu na računalu *beš mehanišara šta ti promijeni svjećice pa te odere za 500slavuja.

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
shimano kaže...

vidi,da znam sve ili čak nešto,ne bi tu ispitivao,ipak sam malo previše skitao u životu a računalo imam tek 2 godine (ako ne računam comodore kao klinac),tako da možda radim čudne stvari ali to je za shvatiti.

Nista se ti ne sekiraj... ja sam poceo od Pentiuma 200 MMX, svakih dva tjedna sam reinstalirao windowse jer sam non stop nesto cackao, brisao DLLove (jbg, ipak su onda bili diskovi od 3GB) tako da je i po meni najbolji nacin da naucis raditi sa racunalima je po prinicpu pokusaj/pogreska...

Glavno da si rijesio problem. Takodjer, kao ni kolega, ne preporucam TuneUp utils. Vise ces sa njima izgubit nego dobit. Jednom mjesecno defragaj disk sa win builtin defragerom, ciscenje registry-a nikom ne preporucam jer mozes vise izgubit nego sto ces dobit, a sami rezidentni servis u TuneUp-a non stop nesto cvrlji po disku tako da osjetno uspori komp.

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
shimano kaže...

vidi,da znam sve ili čak nešto,ne bi tu ispitivao,ipak sam malo previše skitao u životu a računalo imam tek 2 godine (ako ne računam comodore kao klinac),tako da možda radim čudne stvari ali to je za shvatiti.

Nista se ti ne sekiraj... ja sam poceo od Pentiuma 200 MMX, svakih dva tjedna sam reinstalirao windowse jer sam non stop nesto cackao, brisao DLLove (jbg, ipak su onda bili diskovi od 3GB) tako da je i po meni najbolji nacin da naucis raditi sa racunalima je po prinicpu pokusaj/pogreska...

Glavno da si rijesio problem. Takodjer, kao ni kolega, ne preporucam TuneUp utils. Vise ces sa njima izgubit nego dobit. Jednom mjesecno defragaj disk sa win builtin defragerom, ciscenje registry-a nikom ne preporucam jer mozes vise izgubit nego sto ces dobit, a sami rezidentni servis u TuneUp-a non stop nesto cvrlji po disku tako da osjetno uspori komp.

pa kako ga nahvališe u bugu toliko u bugu,a sad ispada da ga ni netrebam?

15 godina
protjeran

taj servis se isključi ( barem ga ja isključujem ). preferirao sam tune up najviše zbog nj brzine,ali nakon što sam defragmentirao i u default win defragmenteru provjerio i našo pun k oni crvenih fileova bilo mi je čudno da jedan program poput O tako fušari... od tad korisdtim defaultni defragment i OK je

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 10:36 (mindstorm).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice