Sumnjam na flash player ali...

poruka: 3
|
čitano: 1.165
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ljudi bok, da ne duzim, pokusavam pokrenut ciscov curriculum za ccna. Medjutim, kad ga pokrenem dobijem sliku 1 i nakon toga sliku 2. I nema micanja od tud. Pokusavao sam sa IE, Firefox i Chrome, ista stvar.

Jel ima netko ideju kaj bi moglo bit?

Flash player update-an kao i os i sve kaj ide uz to al mi nekak smrdi da je flash u igri.

Hvala unaprijed.

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

rijesio problem...restart laptopa je rijesio problem...moze lock....hvala

problem se opet pojavio, tj ne znam kaj se desilo ali vise ne radi, izludilo me do te mjere da sam napravio reinstal cijelog laptopa, znaci nemam neki cudan software koji mi brlja da nemrem pokrenut....decki frka je.... 

hvala unaprijed... 

edit: zaboravih nadodat: win 7 x64, cis, flash playeri, java x64, net framework, direct x, to je sve kaj sam do sad instalirao, i ofc poweriso za mountanje navedenog....svaka pomoc je dobrodosla...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 18:02 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

samo da refresham temu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice