Stand by problem?

poruka: 17
|
čitano: 7.802
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Stand by problem?

kad pošaljem komp na stand by on mi se umrtvi.

no kad ga ja želim podignut iz stand by-a on mi se neče upalit jedino mi preostaje da ga restartam i tako upalim???

u čemu bi mogo bit problem??

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 13:44 (car).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stand by problem?

Misliš monitor se više neće vratiti iz stand by moda? Koje Windowse imaš? Ako je Vista probaj stisnuti ctrl-alt-del.

Može biti i do napajanja ili u postavkama u BIOS-u (APM i ACPI).

Pročitaj više na slijedećem linku

http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/58971/

15 godina
Stand by problem?

Da ne otvaram novu temu,moj problem je sličan,

kada komp stavim u stand by on normalno ode,ali kad ja stisnem da se vrati upali se ali nema slike na monitoru i tak cijelo vrijeme stoji

i ja ga moram restartat jer drukčije neće,slučaj sa hibernacijom:ode u hibernaciju kad se vraća normalno ide sve do spajanja onih ajmo reć zastavica(windows 7)

ispod kojih piše resuming windows tu stane malo te pocrni slika i u gornjem lijevom kutu blica ovakav znak  _ i opet ga moram restartat

komp je donekle novi(grafu,hdd i dvd snimač sam uzeo iz stare gdje je sve radilo bez problema),

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

šta niko ne zna?Mršti se

ta ista stvar je bila na xp-u(mislio sam problem u os-u,a i tak sam trebao mjenjat,ali nije ni to pomoglo),prečačko sam cijeli bios i sve opcije isprobo,

ali i dalje ista stvar,također sam i u windowsu namješto,ali neće...Mršti se

14 godina
neaktivan
Stand by problem?

Koji monitor imaš, možda ti je do njega. Možda komp izađe iz stand by ali monitor ne registrira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CROshalashaska kaže...

Koji monitor imaš, možda ti je do njega. Možda komp izađe iz stand by ali monitor ne registrira.

piše ti pod moj pc(asus vh196d),ma probo sam i monitor na drugom kompu radi perfektnoNeodlučan

15 godina

Upiši u Command Prompt sljedeću naredbu:  powercfg -energy   i javi rezultate.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 20:33 (deadman).
15 godina
deadman kaže...

Upiši u Command Prompt sljedeću naredbu: powercfg -energy  i javi rezultate.

14 erorrs

17 warnings

16 informational

a evo i slike

15 godina

Odi u svoj folder kako je i napisano, pa vidi u čemu je problem.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 21:34 (deadman).
15 godina
Stand by problem?

sredio sam sve errore,al opet ista stvar,pa sam u biosu isključio opciju RTC(ja mislim da se tak zove)

te sad mogu prije nego što se logiram uć u sleep način te i izać bez ikakvih problema,al čim se logiram i to pokušam,

opet ista stvarNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Klikni na Start -> upiši performance -> odaberi Performance Information and Tools -> Advanced Tools i ispod odjeljka Performance issues vidi ima li problema.

15 godina
deadman kaže...

Klikni na Start -> upiši performance -> odaberi Performance Information and Tools -> Advanced Tools i ispod odjeljka Performance issues vidi ima li problema.

nema nikakvih problema

15 godina

Klikni na Start -> Run -> upiši eventvwr i pogledaj pod Windows Logs -> System ima li errora (pogotovo Critical). Ako ima, napiši njihov Source i Event ID ovdje.

15 godina
Stand by problem?

ima previše errora

evo sejvo sam i uploado pa ak imaš vremena pogledaj

KLIK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imaš dosta Kernel-Power errora koji nastaju iz puno razloga.

Ovdje imaš nešto o problemima vezanim uz hibernaciju i stand by probleme.

Da li ti se javlja BSOD?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 14:21 (deadman).
15 godina

ne javlja mi se BSOD

14 godina
neaktivan
Stand by problem?

meni nece u stand by ja kliknem on ode na 1sek. u stand by u ponovo se izvadi iz stand by-a unaprijed hvala

Dejan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice