Instalirao sam SP3 za XP i sad mi neće čitat USB 2.0,lampica na USB-u svijetli,al ga ne čita, a prije ga je čitao,mislim da mi je SP3 pojeo USB driver,al nisam siguran,te nemogu nač drivere za skinut,pa ako ima neko link bio bi mu zahvalan
SP3 problem
- poruka: 14
- |
- čitano: 3.387
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,evo da ne otvaram novu temu...
skinuo sam sp3 i htio ga offline update-at i nakon raspakiranja dobijem ovo
Service pack 3 setup cannot update a checked (debug) system with a free (retail) version of service pack 3, or vice versa....ima netko savjet glede ovog?
razlog update-a je banalan..htio bi igrat kingdom of Amalur a ona zahtjeva sp3...hvala na svakoj sugestiji..
Pozdrav,evo da ne otvaram novu temu...
skinuo sam sp3 i htio ga offline update-at i nakon raspakiranja dobijem ovo
Service pack 3 setup cannot update a checked (debug) system with a free (retail) version of service pack 3, or vice versa....ima netko savjet glede ovog?
razlog update-a je banalan..htio bi igrat kingdom of Amalur a ona zahtjeva sp3...hvala na svakoj sugestiji..
Koju točno verziju Windowsa imaš?
sp2 32bit...
Ma ne to, pitam jel neka modificirana verzija, jogurt verzija ili baš original tj instalirano s original medija.
Pitam jer prema ovome što piše imaš ili modificiranu verziju Windowsa ili već imaš Service Pack 3 instaliran.
Što ti napiše kada u "run" upišeš "winver" i pokreneš?
..Loš post.
i to sam pokusao ali neznam kako da odradim "Change its value to Checked and if its already"...
ako sam dobro shvatio trebam ovo gdje pise "CurrentType" izbrisat i utipkat Checked??ili to nije to?sorry,nisam bas neki ekspert
pise version 5.1 (Build 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 :service Pack2)
evo sad sam stisnuo desni mis na "CurrentType" i odem na rename i zamijenim pa opet desni mis modify i utipkam "Free"...i zatvorim registry i na reboot..i nazalost nista...sve po starom
Ignoriraj za sada moj prvi post.
Kako ti se naziva file koji pokrečeš za update
ovako: windowsxp-kb936929-sp3-x86-debug-enu.exe
ili
ovako: WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe
Pretpostavljam da je kao onaj prvi. Ako je tako onda si skinuo pogrešnu verziju, objašnjenje:
Skini sp3 sa drugog linka i pokušaj.
je,ovaj prvi je....sad idem skinut ovaj drugi link pa da vidimo..
Hitno pomoc molim....sad sam pokrenuo ovo drugu verziju sp3 i trazi da napravim backup?to je obavezno,ili?
Ako ce mi sve pohranjene podatke maknut koji je smisao update-a..tako sam moga odma 7-u stavit..hvala

Evo napokon uspio...ova druga verzija se instalirala bez ikakvih problema i koliko vidim sve radi kako treba..
Hvalal svima na pomoci i strpljenju...a sad odoh igrat Kingdom of Amalur:)