SP3 problem

poruka: 14
|
čitano: 3.389
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
SP3 problem

Instalirao sam SP3 za XP i sad mi neće čitat USB 2.0,lampica na USB-u svijetli,al ga ne čita, a prije ga je čitao,mislim da mi je SP3 pojeo USB driver,al nisam siguran,te nemogu nač drivere za skinut,pa ako ima neko link bio bi mu zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 19:49 (Bado).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SP3 problem

Pozdrav,evo da ne otvaram novu temu...

skinuo sam sp3 i htio ga offline update-at i nakon raspakiranja dobijem ovo

Service pack 3 setup cannot update a checked (debug) system with a free (retail) version of service pack 3, or vice versa....ima netko savjet glede ovog?

razlog update-a je banalan..htio bi igrat kingdom of Amalur a ona zahtjeva sp3...hvala na svakoj sugestiji..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: SP3 problem
marjag kaže...

Pozdrav,evo da ne otvaram novu temu...

skinuo sam sp3 i htio ga offline update-at i nakon raspakiranja dobijem ovo

Service pack 3 setup cannot update a checked (debug) system with a free (retail) version of service pack 3, or vice versa....ima netko savjet glede ovog?

razlog update-a je banalan..htio bi igrat kingdom of Amalur a ona zahtjeva sp3...hvala na svakoj sugestiji..

Koju točno verziju Windowsa imaš?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan

sp2 32bit...

17 godina

Ma ne to, pitam jel neka modificirana verzija, jogurt verzija ili baš original tj instalirano s original medija.

Pitam jer prema ovome što piše imaš ili modificiranu verziju Windowsa ili već imaš Service Pack 3 instaliran.

Što ti napiše kada u "run" upišeš "winver" i pokreneš?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
16 godina
neaktivan

..Loš post.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 21:14 (ivo_svetrice).
14 godina
neaktivan

i to sam pokusao ali neznam kako da odradim "Change its value to Checked and if its already"...

ako sam dobro shvatio trebam ovo gdje pise "CurrentType" izbrisat i utipkat Checked??ili to nije to?sorry,nisam bas neki ekspert

14 godina
neaktivan

pise version 5.1 (Build 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 :service Pack2)

14 godina
neaktivan

evo sad sam stisnuo desni mis na "CurrentType"  i odem na rename  i zamijenim  pa opet desni mis modify i utipkam "Free"...i zatvorim registry i na reboot..i nazalost nista...sve po starom

16 godina
neaktivan

Ignoriraj za sada moj prvi post.

Kako ti se naziva file koji pokrečeš za update

ovako: windowsxp-kb936929-sp3-x86-debug-enu.exe

ili

ovako: WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe

Pretpostavljam da je kao onaj prvi. Ako je tako onda si skinuo pogrešnu verziju, objašnjenje:

This installation package is intended for IT professionals and developers downloading to a machine intending to debug or develop software on Windows XP Service Pack 3.

Skini sp3 sa drugog linka i pokušaj.

14 godina
neaktivan

je,ovaj prvi je....sad idem skinut ovaj drugi link pa da vidimo..

14 godina
neaktivan
SP3 problem

Hitno pomoc molim....sad sam pokrenuo ovo drugu verziju sp3 i trazi da napravim backup?to je obavezno,ili?

Ako ce mi sve pohranjene podatke maknut koji je smisao update-a..tako sam moga odma 7-u stavit..hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Naravno da ti neće maknuti podatke, traži te da napraviš backup za slučaj da nešto krene po zlu (postoji jako mala vjerojatnost da se smrdaju Windowsi pogotovo ako se update prekine ili ne bude mogao završiti).
14 godina
neaktivan
SP3 problem

Evo napokon uspio...ova druga verzija se instalirala bez ikakvih problema i koliko vidim sve radi kako treba..

Hvalal svima na pomoci i strpljenju...a sad odoh igrat Kingdom of Amalur:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice