Sleep Mode problem

poruka: 7
|
čitano: 2.227
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Sleep Mode problem

Pozdrav!

Ovako,imam problem sa sleep mode-om lod racunala,imam windows 7 i svaki put(u zadnje vrijeme) kad palim racunalo nema nikakve slike na monitoru,sa monitorom nema problema i kad resetiram monitor pise mi Entering Sleep Mode,ja uopce nisam ukljucio sleep mode ni nista,a ni kad hocu upalit komp u safe modu nista se ne pojavi.

0 0 hvala 0
13 godina
Sleep Mode problem

Pa jesi li provjerio jel ti uopce uključen sleep mode?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Sleep Mode problem

Na svom racunalu nikad nisam ni koristio sleep mode,provjerio sam,nije.

13 godina
Sleep Mode problem

Probaj pod power options/Change plan settings/Put the computer to sleep   tu stavi na NEVER.

Trebalo bi šljakati!

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Eh sad treba cekati da slucajno proradi jel slike uopce nema.Hvala na pomoci ;-)

13 godina
neaktivan
Sleep Mode problem

Od prije par dana imam isti problem ,poceo se desavati nakon sto sam iskopčao jedan od hard diskova,naravno dok je pc bio ugašen, da probam nešto, i kad sam krenuo da upalim pc bez tog hdd-a (nije od os-a hdd naravno) desilo mi se tako da ne daje signal, onda sam procitao negdje da iskljucim napojni kabal i drzim power dugme 30-60 sec , i jesam i upalio se normalno. Sad imam problem da mi se to desava svaki put kad mi pc udje u sleep ili ako ga ja stavim u sleep nebitno. Shut down radi normalno

21.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam svoj komp na kraju odnio kod servisera da bi mi on reko da je otišla grafička???Neznam na koju foru i nakon mjesec dana ista stvar...i evo sad odjednom počne raditi normalno samo se windowsi rušaju svakih 3 tjedna zbog retardiranog servisera koji mi stavlja pirate pirata.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice