Skyrim mi se prečesto crasha u zadnje vrijeme a sad taman loadam i odmah se izgasi ne piše nikakav error nego jednostavno se ugasi... ima li tko sličnih problema ili zna rješenje hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se isto počelo to događati, igram Skyrim dulje vrijeme i nikakvih problema nije bilo. Meni je možda zbog modova, ne znam
Gasi se računalo ili igra, ako je računalo vjerojatno je do pregrijavanja.
Imo sam i ja taj problem (zove se black screen ili screen of death valjda nmvz) ulg u pitanju su modovi prvo si updajtaj SKSE LOADER onda moras pazit na redoslijed ucitavanja skini si BOSS ,odaberi si skyrim kao igru te stisni "run boss" on ce ti urediti redoslijed ucitavanja modova takoder ce pokazati nekompatibilnost nekog moda sa drugim (ime moda crvenim slovima) te deaktiviraj. Ako ti to nepomaze deaktiviraj ove modove (ako ih imas,oni su meni 100% izazivali rusenja) :SMITHING PERK OVERHAUL,bilo sta sa"REALISTIC LIGTHING"dakle i "ESBN MOD"etc ,ak ni to ne pomogne (vjerovatno imas nexus mod manager) pokreni NMM te u tab "plugins" iskljuci sve OSIM "skyrim.esm" i "update.esm" ,te klinki gore lijevo "LAUNCH SKSE" ,sad bi ti trebalo radit pa izadi i stavi si 2-3 kvacice vise pod tabom "plugins" te opet stisni "launch SKSE" ak ti sad ne valja onda neki od tih modova koje si sad oznacio prave probleme (ti ti netrebaju pa ih izbrisi) ak ti valja onda izadi i opet stavi kvacicu -dve vise pa vidi el ce ti se rusit i tak stalno dok ne nades moda koji je krivac.Ak ti bas nista ne pomaze reinstaliraj skirim i samo ga updajtaj na verziju koju si prijasnje imo ,i to je to ,zaboravi modove.