Ovako imam problem s navedenom igricom,radilo je sve ok do prije 10 minuta i kad ono izbaci neki error ono kad mogu poslat obavjest da neradi i kad uđem u igricu tj na server tamo di trebam izabrat lika i opet me izbaci i tak stalno neznam zašto!!
Samp problem hitno pomoć trebam!!
- poruka: 37
- |
- čitano: 29.744
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Molim vas pomagajte,ludim više,trebam otić vidit što su napravili,a nemogu
na kojem serveru igras, i dali te baca sa svih servera?
mozes li pokrenuti normalnu igru tj. gtasa.exe?
jesi li stavljao kakve modove?
na kojem serveru igras, i dali te baca sa svih servera?
mozes li pokrenuti normalnu igru tj. gtasa.exe?
jesi li stavljao kakve modove?
1.Igram na serveru Jedite Kod Joa i izbaci me sa svih servera
2.Mogu pokrenuti singleplayer
3Stavio sam nove aute danas u 12:00 i sve je radilo do 23:00
probaj staviti noviju verziju samp-a...ili ako ju vec imas, reinstaliraj...ne traje dugo.
..koliko znam samp ne radi sa nikakvim modovima, pa ako imas back-up tih auta, vrati na staro...kladio bih se u 90% da je to problem...samo ne znam kako ti je radilo od 12 pa do sada...meni samp nije radio cim bih stavio koji mod.
probaj staviti noviju verziju samp-a...ili ako ju vec imas, reinstaliraj...ne traje dugo.
..koliko znam samp ne radi sa nikakvim modovima, pa ako imas back-up tih auta, vrati na staro...kladio bih se u 90% da je to problem...samo ne znam kako ti je radilo od 12 pa do sada...meni samp nije radio cim bih stavio koji mod.
Naj noviji samp sam danas skinuo s samp-ove stranice,auti rade svima na tom serveru jer npr ja sada umjesto elegy stavim nissan skyline i odmah pošaljem drugim igraćima i tako šaljemo si aute da imamo svi iste aute to je zato da nebude sad ja imam bmw a ti imaš naj obićniji auto...
vjerujem...nisam dugo igrao samp, mozda godinu, pa se to promjenilo valjda.....kakva ti je internet konekcija..mozda skidas nesto preko torrenta ili sl. pa je veza prespora?
vjerujem...nisam dugo igrao samp, mozda godinu, pa se to promjenilo valjda.....kakva ti je internet konekcija..mozda skidas nesto preko torrenta ili sl. pa je veza prespora?
Torrent na sva 4 raćunala iskljućen,samo je bilo raćunalo na sampu i ničem drugom
Torrent na sva 4 raćunala iskljućen,samo je bilo raćunalo na sampu i ničem drugom
kako mislis, 4 racunala?
kako mislis, 4 racunala?
Imam 4 raćunala u kući i sva 4 imaju pristup internetu,brzina interneta 4mb/s flat
hah...dobro onda...
hm pa jel imas mozda nekog poznanika ili frenda koji takoder igra samp...pa da pitas radi li njemu?...ne znam u cemu bi mogao biti problem...nije u serveru ako te baca sa svih, nije u sampu ako, velis, stavio si najnoviju verziju, gta radi u single playeru, net nije preopterecen...
hm..testiraj down i upload brzinu OVDJE, pa javi.
hah...dobro onda...
hm pa jel imas mozda nekog poznanika ili frenda koji takoder igra samp...pa da pitas radi li njemu?...ne znam u cemu bi mogao biti problem...nije u serveru ako te baca sa svih, nije u sampu ako, velis, stavio si najnoviju verziju, gta radi u single playeru, net nije preopterecen...
hm..testiraj down i upload brzinu OVDJE, pa javi.
Kod frenda tj vlasnika servera radi
jesi instaliravao kakve programe, igre...bilo sta..danas?
upload je ok...sto bi jos moglo uzrokovati problem....provjeri pod firewall settings....na exception listi...dali ti je cekiran sa-mp?
Izbrisi modove onda probaj opet
upload je ok...sto bi jos moglo uzrokovati problem....provjeri pod firewall settings....na exception listi...dali ti je cekiran sa-mp?
Nije
Sređen problem.
Problem je bio u samom samp-u,morao sam deinstalirat i instalirat ponovno samp,jer kada sam instalirao nove tuning partove,onda mi se resetiro kako netreba samp.
Trebam pomoć hitno!!!Instalirao sam samp i kad pokrenem neki sever meni se pokrene san andreas singleplayer i kad krenem igrat pokaze mi neki error:Report Crash.Molim vas pomozite.
ewo i video https://www.youtube.com/watch?v=SSfn2cdHprY&feature=related, ali meni se uopćene pokrene,meni se pokrene san andreas singleplayer i kad stisnem load pojavi mi se daj error...
Sređen problem.
Problem je bio u samom samp-u,morao sam deinstalirat i instalirat ponovno samp,jer kada sam instalirao nove tuning partove,onda mi se resetiro kako netreba samp.
Koji OS koristis ak smijem pitat????Izgleda pre dobro
eee...ljudi isto je meni tako..pomagajte....normalno je bilo i izbacilo me i piše onaj error....i kad sam opet išal upalit server....nijedan mi neće server...piše kako samp nije nađen..tak neš.....a single mi dela...pomagajte molim vas
Ljudi jel mi tko može pomoći instalirao san samp 0.3a i skinua downgrade patch i kada iden patchat s njin pise game version unknown Jel zna tko ZASTO?
Probaj sledece:
Do nacedenog problema dolazi zbog desync-a izmedju samp.exe i gtasa.exe,
to se dogadja ukoliko je samp.exe naprimjer u drugom compatibility modu od gtasa.exe
naprijmer gtasa.exe compatibility mode Windows XP SP3,samp.exe no compatibility mode,osim toga gta i samp nemogu raditi zajedno ni u kakvom compatibility modu bez obzira sto je isti i nemogu raditi u admin modu[run as admin] moraju raditi na default podesavanjima.
Osim toga modovi mogu dovesti do crasha i strogo je preporucljivo da reinstaliras gta i samp,osim toga SAMP podrzava samo GTA version 1.0 na sajtu od sampa mozes naci patch za prenos na verziju 1.0.
dođite na ovaj server:
GENIUS-GAMING
url:http://forum.genius-gaming.org/index.php
IP:188.72.226.236:7777
server je zakon...jako je dobra server igram na njemu 3 mjeseca i super je..ima dobar gamemod..sad admin skripta...ima puno tega a ovo su stvari koje ce dodat za tjedan...
Alarm, Bravu(Lokot) morate posjetiti mehanicara.
-Rent A Car + firma za to
-Sky Bar visoko iznad burga
-Novi Burg izmapan
-Nove kuce bez kucnih vozila, 231 njih
-Novi poslovi koji rade, trenutni poslovi totalno preuredeni(kada uzmete posao, ici ce vam tutorial kako ga raditi.)
-/alkotest komanda, Kamere po gradu da PD moze kontrolirati grad
-PD ima odsad 2 sekcije: Pocetnici, Polozeni(oni koji su polozili liderski test)
-Vagos banda
-Banka veca i bolja
-Anticheat
-/ajail i /aunjail komande za admine/gmove
-Vremenski Ban
-/trunk komanda za stavljanje oruzja u gepek
-Licence: Novo polaganje vozackog, Licencu za ORUZJE nije moguce dobiti Ingame, morate podnijeti prijavu na forumu, PD vam ju mora acceptati, PD vam ju da, tek onda mozete nabaviti oruzje(To je napravljeno zbog manje DManja!)
-Oruzja se mogu spremat u vlastitu kucu
-Granice dodane
-Payday morate uzeti u banci
-Sve bande dobijaju sefove, u njih se moze staviti: Droga, Matsi i Novac, a samo lider moze uzeti novac iz njih
-Jos mnogo toga, ali se nemogu sjetiti/nemam zapisano.
dođite i vidite jel to dobro i dal vam se sviša server ;););)
ako imate problema s GTA i samp..ovo napravite
Stisni winkey+r, ili pa Start->Run | Kucaj regedit unutra i stisni enter | HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Rocktars Games(ili Gta san andreas) -> to obrises, obrises takoder tu i SAMP "folder" i tek tada obrises gta sa, i samp, i ponovno instaliras sve to, i treba radit
mogu ti to riješiti samo ako imaš os windows 7 ili vistu(možda i bude radilo i na xp-u) Ovako: odi na start i nađi ikonu od gta samp i stisni desni klik i propereties i onda idi pod gumbcompability i stavi kvačicu pod run compability(il tak nešt) i onda odaberi koje winse želiš nakon toga stisni ok i pokreni samp
hejj..moze pomoc? ovak instalirala sam samp i svaki puta kada pokrenem igru on mi stavi kao singleplayer i izbaci me pise crash report i ispod neki brojevi..deinstalirala sam samp par puta i nista..please help..
hejj..moze pomoc? ovak instalirala sam samp i svaki puta kada pokrenem igru on mi stavi kao singleplayer i izbaci me pise crash report i ispod neki brojevi..deinstalirala sam samp par puta i nista..please help..
sve si rekla... stavi vamo crash report moze biti 582 problema...