Rocket dock problem

poruka: 49
|
čitano: 12.995
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rocket dock problem
pitanje

Dakle, zelim kad minimiziram prozor da mi ide u rocket dock, i kliknem na tu opciju, prozor mi ode gore, ali se ne vidi, samo se dock prosiri, i bude prazan prostor, prozor se ne vidi, samo kad predjem misem pise mi koji je.( winamp, word...) U cemu bi mogao biti problem?

Imam laptop,dell inspiron 1525, i intelovom integriranom grafickom, i jedino mi ona pada na pamet. Prijatelj ima laptop s nvidia grafikom i sve radi ok.

Jel imao tko slicnih problema? I evo link od slike, http://i289.photobucket.com/albums/ll221/r4m011/Rdock.gif

minimiziran je photoshop, i trebao bi biti desno od recycle bina, ali kao sto vidite samo je prazan prostor.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 20:09 (Ramo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rocket dock problem

Nemam rocket ali Object Dock.Moraš negdje imati sličnu opciju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2008 0:59 (pometra).
17 godina
autorov komentar

Imam ja opciju, i kad ju ukljucim meni se prozori minimiziraju u rocket dock, ali se ne vide, bude samo prazna povrsina gdje bi trebao biti mali prozor. Pretpostavljam da je problem graficke prirode...

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Rocket dock problem

Evo da ne otvaram novu temu, instalirao sam rocket dock na win 7 ultimate 32 bit, program radi ok, stavio sam stack i ikone koje mi trebaju i tako to i kad ugasim komp odnosno sljedeći put kada ga upalim sva ta moja podešenja u rocket docku nestanu, da budem precizniji ikone od stacka i svi prečaci unutar stacka nestanu (kao da sam tek kreirao 5 praznih stacka) a na svim ostalim ikonama poput my computer, smeće i tako to podešenja koja sam dan prije napravio ostaju. E pa sad da li netko zna rješenje za ovaj problem?

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 15:53 (Saryne).

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Pokusaj pokrenuti rocket dock sa administratorskim ovlastima. Dakle na rocket dock.exe desni klik, properties, run as administrator. To bi trebalo rijesiti problem.

16 godina
neaktivan
Kako si instalirao win7 ult? Meni trazi aktivaciju. Jel imas win7 koji se ne mora aktivirati? I odakle mogu da je skinem?
ljdasli
16 godina
Ramo kaže...

Pokusaj pokrenuti rocket dock sa administratorskim ovlastima. Dakle na rocket dock.exe desni klik, properties, run as administrator. To bi trebalo rijesiti problem.

Ok napravio sam da se rocketdock.exe pokreće kao administrator ugasio ga i ponovno pokrenuo i sve je bilo ok! Sad samo preostaje vidjeti kako će se rocket dock ponašati kad budem ugasio komp i ponovo ga upalio. Uglavnom za sada je alles gut! Hvala na pomoći ako ne bude radilo budem javio!

17 godina
autorov komentar

Meni se to isto prije dogadjalo, a nakon sto sam reinstalirao windows, nisam imao problema... Ako ne bude radilo javi, pa cemo gledati dalje :-)

17 godina
autorov komentar
Xm7 kaže...
Kako si instalirao win7 ult? Meni trazi aktivaciju. Jel imas win7 koji se ne mora aktivirati? I odakle mogu da je skinem?

Pa mozda covjek ima original win7  Cool

To ti nije palo na pamet?

16 godina
Rocket dock problem

Evo samo da javim da sad rocketdock radi kao beba, sve postavke zapamti i nemoram sve prečace ponovno raditi  svaki put kad upalim komp. Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Pa zato smo tu :-) Zato mi je ovo najbolji forum, sta god da je u pitanju netko ce ti pomoci. Bug forum rules  Cool

16 godina
Rocket dock problem

slažem se, forum je najjači i časopis rastura (nadam se da netko od bugovaca ovo čita pa mi pridoda još pola zvijezdice, onako za reklamu)Belji se  hehe šala mala (a možda i nije..)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rocket dock problem

Instaliro sam smanjio sam opacity na 0 znaci da se samo ikone vide i maknu sve ove debilne ikone koje mi netreba kako bi stavio svoje no međutim kasnije nisam mogao svoje stavit jer je opacity bio na 0 makar sam sve iskliko on se pretvara kao da program ne postoji iako mi u procesima pise da radi i nakon ponovne instalacije dogodilo se to kao da je poprimio stare podatke znaci nista se ne vidi a program kao radi kaj da radim??

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Hajde molim te malo bolje opisi problem i za Boga dragoga koristi interpunkcijske znakove ( . , ! ?) ovo je skoro pa necitljivo  Cool A ja sad na sedmici ne koristim rocket dock vise, ali nadam se da cu se sjetiti neceg.

15 godina
neaktivan

Ovak prie dva dana intalirao sam rocket dock na win 7 i sve je radilo,ali sam ja iso uredjivat taj panel gore i smanjio sam opacity znaci vidljovost na nulu da se ne vidi okvir vec samo ikone.Pošto mi standardne ikone koju su stavljene ne koriste poceo sam micati jednu po jednu dok nisam sve maknuo,e onda nisam mogao svoje dodat jer kao sto rekoh smanjio sam opacity(vidljivost okvira ) na nulu i makar istisko cijeli ekran da nadjem da adddam ikone znaci da pogodim di su bile jer je opacity na nuli jednostavno nemogu znaci kao da program ne radi kao da je iskljucen ali kad odem u task manager i process pise da radi.E sad uninstaliro sam program i nisu se ni pojavili standard settings vec predpostavljam moji a to su da se nista ne vidi...kak da pokrenem da budu standard settings ?

17 godina
autorov komentar

Nisam siguran, ali mislim da ti je najbolje kad deinstaliras rocket dock pretraziti jel od njega sto ostalo i sve rucno izbrisati. Dakle program files\rocket dock, mozda negdje u my documents. A najjednostavnije stisni f3 u my computeru, i pretrazi rocket dock. Ako sve izbrises trebala bi ti biti default instalacija. Nazalost nemam ga sad pa ti ne mogu tocno reci. Ali on sprema svoje postavke u jednu datoteku, to sam siguran. A sto se tice dodavanja ikona, jel mozes jednostavno dovuci ikonu na rocket dock? Mislim da sam ih ja tako dodavao. Naravno ako ti nije zakljucan.

15 godina
neaktivan
Rocket dock problem

Sve Sam pobriso odavno da a gle znam da se moze dodati ali ja sam prvo maknuo sve sta mi netrebaju pa onda isao dodati a onda se nemoze jer uopce neviids taj "taskbar"di su ikone kuzis..?

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Pa dobro, jel mozes ista s njim raditi? Jel ti radi desni klik na rocket dock, da ides na postavke? Jel mozes dovuci s desktopa ikonu?

15 godina
neaktivan
Rocket dock problem

mogu na ikonu bas od programa ici properties ali nce prikazat kad pokrenem program nista

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
Hajde probaj prvo pokrenuti rocketdock kao administrator. Desni klik, run as administrator. Pa javi hoce tada biti bolje. Iskreno ne znam u cemu bi mogao biti problem.
15 godina
neaktivan
Rocket dock problem

probao sam i to odavno nista se ne događa

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Evo sad sam ga instalirao. stavio opacity na 0%. Jel mozes na ikone desni klik, jel ti izbaci iskocni meni? Ja kad kliknem na ikonu na rocketdocku mi izbaci meni i imam dock settings. Pogledaj na slici.

15 godina
neaktivan
Rocket dock problem

nemogu ja ni otvoriti program -.- stisnem da ga otvori i nista se ne događa a u taskmanageru kaze da radi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Evo sad sam ga instalirao. stavio opacity na 0%. Jel mozes na ikone desni klik, jel ti izbaci iskocni meni? Ja kad kliknem na ikonu na rocketdocku mi izbaci meni i imam dock settings. Pogledaj na slici.

bilo je i meni tako kao i tebi na slici ali kako sam maknuo te sve ikone jer mi nisu trebale nisam se mogao vratiti na staro

16 godina
neaktivan
kartac kaže...

nemogu ja ni otvoriti program -.- stisnem da ga otvori i nista se ne događa a u taskmanageru kaze da radi

kada makneš sve ikone rocket docka onda više ne možeš stavljati druge ikone u rocket dock, nego ga moraš unistalirati i ponovno instalirati. do tada možeš klikati po njemu koliko god hoćeš. ako mičeš njegove ikone, moraš ostavit imakar jednu dok ih ne zamjeniš sa svojim ikonama. ja ga koristim na sedmici i radi mi bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 16:29 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
kartac kaže...

kada makneš sve ikone rocket docka onda više ne možeš stavljati druge ikone u rocket dock, nego ga moraš unistalirati i ponovno instalirati. do tada možeš klikati po njemu koliko god hoćeš. ako mičeš njegove ikone, moraš ostavit imakar jednu dok ih ne zamjeniš sa svojim ikonama. ja ga koristim na sedmici i radi mi bez problema.

upravo to ali i nakon uninstalacije i ponovne instalacije  mogu klikat kolko hocu i nista kuzis?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 16:48 (kartac).
16 godina
neaktivan
kartac kaže...
robisierra92 kaže...
kartac kaže...

upravo to ali i nakon uninstalacije i ponovne instalacije   mogu klikat kolko hocu i nista kuzis?!

nije mi jasno, odi u control panel ad/remove programs i uninstaliraj taj program, onda odi u c program files i obriši folder rocket dock, nakon toga počisti sve s ccleanerom i ponovno instaliraj rocket dock, pa ne može bit jednostavnije. kada ponovno instaliraš program onda odeš na start-all programs-rocket dock u u njemu klikneš ikonu koja ga pokrene i to je to.

15 godina
neaktivan

pa otisao sam na add and remove zbrisao ono sve sta me pitao otisu u c da provjerim jer ostavio svoje foldere-nije i nakon instalacije opet kad pokrenem program klikam ko idiot nista

17 godina
autorov komentar

vjerojatno ti je negdje ostao file ili vise njih u kojima rocketdock sprema svoje postavke, to pronadji i izbrisi i onda bi se trebao instalirati normalno. Pogledaj u my documents, obicno programi tamo spremaju korisnicke postavke.

15 godina
neaktivan

iso sam na search pa nie naso bum rucno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice