Revo Uninstaller

poruka: 9
|
čitano: 5.729
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Revo Uninstaller

Ovako, naviko sam koristiti Revo uninstaller (pro) jer sam super zadovoljan njime... Međutim oni su u međuvremenu počeli naplačivati ovaj alat i sat imam problem... istekla mi je besplatna verzija, pokušao sam ju uklonit sa Advanced Uninstallerom, međutim kad ju ponovno nasnimim još uviejk mi javlja da je isteko trial period, dakle ovaj drugi uninstaller ga nije u potpunosti uklonio, ostao je neki zapis i zato i zna da sam već iskoristio trial...

Sad, nije ni Advance Unistaller toliko loš, iako, očito ne očisti sve do kraja, međutim i njegov trial mi istječe... ima li netko ideju za neki 3. , 4. , 5. program poput Reve s kojim bih mogao besplatno čistiti svoje računalo, ili barem zna metodu da se revo ukloni, a da pri slijedećem nasnimavanju ne shvati da je trial isteko...

Nisam siguran kakvom će se smatrat ova tema, za mene je to još uvijek siva zona, ne smatram ovo piratlukom, ako moderatori smatraju neka slobodno uklone temu, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Revo Uninstaller

skini YOUR UNINSTALLER  sa  http://www.ursoftware.com/download.php

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 15:12 (hrvatxxl).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Revo Uninstaller

pa šta to ističe ?

možda si ti skinuo trial a ne free verziju...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Revo Uninstaller
Rhodin kaže...

Ovako, naviko sam koristiti Revo uninstaller (pro) jer sam super zadovoljan njime... Međutim oni su u međuvremenu počeli naplačivati ovaj alat i sat imam problem... istekla mi je besplatna verzija..

nije mi jasno zašto si uopće skidao pro verziju kad imaš free koja ja sasvim dovoljna
al da sad ne pametujem probaj ju deinstalirati s nekim od ponuđenih alata,počistit registar ( glary utilities )nakon toga, pa instalirati free verziju
http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

glary je potpuno besplatni optimizator s integriranim registry cleanerom,nikakav trial,nadograđuje se bez potrebe za deinstalacijom prethodne verzije

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 15:23 (seneka).
17 godina
Revo Uninstaller

da, pa na zalost bio sam naviko da je besplatna, sad mi vise nijedna ne radi, sve javljaju da je isteko trial :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

da, pa na zalost bio sam naviko da je besplatna, sad mi vise nijedna ne radi, sve javljaju da je isteko trial :(

Ne znam koji OS koristiš ali ću ipak ovo napisati, možda pomogne.

1. Pogledaj u Program Files i obriši folder VS Revo Group

2. Pogledaj u Documents and Settings pod User ( tvoje ime ili što je već ) pod Start Up i Local Settings i briši sve što ima veze s Revom, pregledaj i ostale foldere i subfoldere ( All Users, Default User i što već postoji )

3.  U registrima  ( budi jako pažljiv ) provjeri u HKEY-CURRENT-USER - Software - da li postoji folder VSRevo Group i ako postoji briši ga skupa sa svim subfolderima 

4. Isto to provjeri u HKEY-LOCAL-MACHINE- Software i briši

5. Isto to provjeri u HKEY-USERS-S-1-5-21-220523388-413027322-725345543-1003 - Software i briši ako nađeš taj folder 

6. Nakon toga restartaj komp i pokušaj instalirati Revo Free

15 godina
neaktivan
Revo Uninstaller

Pozdrav ekipi imam jedno pitanjce,kada idete deinstalirati program(bilo koji) sa Revom

nakon šta on odradi svoje brisanje i onda pregledava bazu sa svojim ajmo reć skenerom i izbaci van zaostale tragove.

Pitanje je sljedeće; kada izbaci ostatke iz registriya neki su zatamnjeni (masnije otisnuti) a neki su svjetliji

uglavnom su tamniji direkt vezani uz sami program koji briše,pa me zanima pošto me traži da označim koje suviške želim obrisati

do sada sam isključivo označavao samo tamnije otisnute.

Dali se mogu označavati svi ponuđeni suvišci ili.....????

Uglavnom svaki put mi javi da je deinstalacija uspješno završila samo kaj neznam jesam li označio sve potrebno ili ne.

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
roki kaže...

Pozdrav ekipi imam jedno pitanjce,kada idete deinstalirati program(bilo koji) sa Revom

nakon šta on odradi svoje brisanje i onda pregledava bazu sa svojim ajmo reć skenerom i izbaci van zaostale tragove.

Pitanje je sljedeće; kada izbaci ostatke iz registriya neki su zatamnjeni (masnije otisnuti) a neki su svjetliji

uglavnom su tamniji direkt vezani uz sami program koji briše,pa me zanima pošto me traži da označim koje suviške želim obrisati

do sada sam isključivo označavao samo tamnije otisnute.

Dali se mogu označavati svi ponuđeni suvišci ili.....????

Uglavnom svaki put mi javi da je deinstalacija uspješno završila samo kaj neznam jesam li označio sve potrebno ili ne.

Oznaci sve kaj on dodatno nađe nakon svojeg skeniranja, tj Select All pa onda posle Delete i opet Next normalno pa obrises kaj pokaze istim nacinom.Cool

15 godina
neaktivan

ok, hvala

dnl
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice