Realtek High Definition Audio driver

poruka: 32
|
čitano: 26.197
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Realtek High Definition Audio driver
191x7 kaže...
Tinča14 kaže...

A jel postoji možda nekakav pretvarač koji bi uštekao npr. u crni utor, a onda u pretvarač uštekam slušalice.

Nešto kao ovo ili ovo ?

Postoji razdjelnik; uštekaš njega u zeleni od zvučne i u njega zvučnike i slušalice. U isto vrijeme čuješ zvuk na oba, samo tiši i slabiji.

Pretvornik koji bi Line-In (plavi) pretvarao u line-out (zeleni) ne postoji. Kao što znaš neki zvučni čipovi imaju mogućnost softverskog biranja koji izlaz je što, ali takve su relativno rijetke jer to je funkcionalnost koja ne treba baš ćesto.

Kako i kamo ostali ljudi spajaju slušalice?

U liniji imam utor "Phones" ali kad uštekam čuje se šum kao i na prednjem konektoru na kučištu.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
18 godina
Re: Realtek High Definition Audio driver
Tinča14 kaže...

Kako i kamo ostali ljudi spajaju slušalice?

U liniji imam utor "Phones" ali kad uštekam čuje se šum kao i na prednjem konektoru na kučištu.

Pa spajaju u taj "zeleni" utor ili u prednji konektor na kućištu. Neki imaju u zvučnicima pass-through za slušalice i mikrofon pa tu ukopčaju.

Neki pak na tipkovnici imaju ugrađen produžni za slušalice pa uštekaju u tipkovnicu, mnogi koriste USB slušalice i tak to.

Ako razumiješ engleski, ovdje imaš objašnjeno što konektor koje boje označava: http://www.hobby-hour.com/electronics/sound-card-color-code.php

Uglavnom korisnicima ne treba zvuk iz zvučnika i na slušalice u isto vrijeme, pa to ne predstavlja problem.

Ako nemaš drugog rješenja, ištekaš zvučnike i ukopčaš slušalice kada bi htio slušalice koristiti umjesto zvučnika.

To što imaš smetnje kada prikopčaš u prednji audio to znači ili da nešto stvara jako elektromagnetsko polje negdje u blizini tog kabela što spaja konektor kućišta i matičnu (možda je u blizini neki jači ventilator) ili da kabel kućišta nije uredu ili da pak zvučna (odnosno matična) nema dobro riješen prolaz na front panel audio.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice