reader_s.exe - Bad Image

poruka: 5
|
čitano: 3.404
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
reader_s.exe - Bad Image

Komp mi se odjednom jako usporio...Te mi je počeo izbacivati poruku sadržaja kojeg ču dolje navesti...Nedugo nakon toga čim bih ga upalio izbacio bi tu poruku i odmah se ugasio...Nije mi prostalo ništa drugo nego da srušim windowse i dignem ponovno...Nakon potpunog formatiranja i dizanja windowsa vraća mi se ta poruka a kada pokušam instalirati drivere izbaci mi također neki error?!

A poruka ispod reader_s.exe - Bad Image je: The application or DLL C:Documents and Settings/Jozinović/Local Settings/Aplplication Data/Windows Server/vsghyv.dll not a valid Windows image. Please check against your installation diskette.

A pokušao sam i pronaći tu datoteku no ona nepostoji....Dođem do Jozinović ali ovo Local Settings nemogu pronaći...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 17:48 (_mkci_hooligans).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: reader_s.exe - Bad Image
_mkci_hooligans kaže...

Komp mi se odjednom jako usporio...Te mi je počeo izbacivati poruku sadržaja kojeg ču dolje navesti...Nedugo nakon toga čim bih ga upalio izbacio bi tu poruku i odmah se ugasio...Nije mi prostalo ništa drugo nego da srušim windowse i dignem ponovno...Nakon potpunog formatiranja i dizanja windowsa vraća mi se ta poruka a kada pokušam instalirati drivere izbaci mi također neki error?!

A poruka ispod reader_s.exe - Bad Image je: The application or DLL C:Documents and Settings/Jozinović/Local Settings/Aplplication Data/Windows Server/vsghyv.dll not a valid Windows image. Please check against your installation diskette.

A pokušao sam i pronaći tu datoteku no ona nepostoji....Dođem do Jozinović ali ovo Local Settings nemogu pronaći...

Document and Settings - Jozinović- a onda na Tools - Folder Options- pa na View - odznači "Show hidden files and folders" i trebao bi vidjeti Local Settings. I briši tu datoteku ako je nađeš jer je to malware.

17 godina
_mkci_hooligans kaže...

Pod tim nazivom se skriva i zloglasni Virut koji se nalazi u memoriji ak je aktivan, a sad je li on kod tebe bas u pitanju tesko je rec. Ak ti programi normalno rade onda nije on u pitanju jer on zarazi sve Exe i Bat datoteke znaci programe sve aktivne i onda nema pomoci.Cool

http://www.threatexpert.com/files/reader_s.exe.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 18:29 (rambox).
16 godina
neaktivan
reader_s.exe - Bad Image

@BlackFoot pokušao sam i na taj način koji si mi predložio i prije neg sam ovdje posto problem...Ali nisam opet uspio nači...

A ništa idem komplet ponovno dignuti windowse...Formatirati što se formatirat da...Mislim da onda nebi smjelo ništa ostati...

Pa čemo vidjeti...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
_mkci_hooligans kaže...

@BlackFoot pokušao sam i na taj način koji si mi predložio i prije neg sam ovdje posto problem...Ali nisam opet uspio nači...

A ništa idem komplet ponovno dignuti windowse...Formatirati što se formatirat da...Mislim da onda nebi smjelo ništa ostati...

Pa čemo vidjeti...

U redu. Najvjerovatnije da se radi kako kaže rambox o zloglasnom " Virutu", zahebanom do kraja, kod kojeg je najbolje riješenje čista instalacija OS -a.  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice