Program za skladište

poruka: 9
|
čitano: 24.904
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Program za praćenje inventara

Pozdrav, trebao bih program za praćenje inventara, po mogućnosti da je free jer toga nema puno, pa nemam niti radi čega kupovati neki program.

Jednostavno trebalo bi mi ime, količina na stanju, i skidanje-dodavanje količine.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 11:05 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za skladište
Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za skladište

Možda ipak nešto jednostavnije? I da je na hrv.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 11:05 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za skladište
Smooth Operator kaže...

Možda ipak nešto jednostavnije? I da je na hrv. Ima li kakav tut za MS Access, da mogu sam napraviti? Dakle jako jednostavan program, ime artikla, stanje i skini-dodaj?!

Jesi mozda pokusao exel? Uz mal truda moglo bi se i to napravit.  U drugom slucaju, google iz your friend, hehe :)

www.majice-shop.com
15 godina
neaktivan
RE: Program za praćenje inventara

Postoji hrvatski 4d wand program. Potraži na netu. Firma koja ga proizvodi pošalje ga besplatno na adresu.

---------------------------

Skladište

Uvoz

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 15:16 (donki).
17 godina
Program za skladište

Smooth... kad ti rijesim ono napravit cemo i ovo :)

Samo mi otprilike slozi logiku kako ti sta treba u necem pa posalji

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
Program za skladište

-post je star godinu dana, pa tnakir... ako do sad nije rješio, nek piše u tekicu.

btw. wand nije free. treba izbjegavati takve linkove.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
Program za skladište

Ihhh nisam vidio, supid old me... Sjedi jedan! Sramim se

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Program za skladište

Pozdrav svima

Eto i ja imam takav problem. Došao sam na posao i zatekao skladište u neredu i sada si želim olakšati i imati bolju evidenciju svega. Dakle radi se o 2 skladišta. Jedno ide redom ormarića od A do H gdje sam označio stupce i redove na ormarićima od 1-11. Dakle sada bih ja trebao program kojim ću od početka pisati lokaciju artikala(dakle u kojem redu,kojem mjestu...itd). Naravno bilo bi super kada bi me program obavijestio kada ističu zalihe. 

Naime,ne mora to biti određeni program,vidio sam da je moguće to napraviti u Excelu i Accessu,ali ja nisam profić za to,ni blizu amatera tako da cijenio bih bilo kakvu pomoć. 

Hvala unaprijed!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice