Pozdrav,
zna možda neko da li postoji koji program za resetiranje printera...mislim njegove boje...jer dok stavim boje nove on još uvijek pokazuje da su low..pa da se manualo nekako resetira..hvala
Pozdrav,
zna možda neko da li postoji koji program za resetiranje printera...mislim njegove boje...jer dok stavim boje nove on još uvijek pokazuje da su low..pa da se manualo nekako resetira..hvala
Imaš na original programu za pinter (dobio si ga na Cd-u sa printerom) programčiće za održavanje printera,probaj jedan od njih?
ok probat ću sad pa javim..hvala
ima program ali sam driveri i ovako nešto za printer za ovo drugo ništa...pa nemoguće da nebi bilo moguće to resetirati
Napiši model Printera pa čemo iskopati nešto ;)
evo hp photosmart 109b....pa nije valjda moguće da se ne želi poništiti....u kompletu sa printerom sam dobio orginalnu boju i sad dalje kupujem zamjesnkui jer nema orginalne ili je skupa...i sa orginalne boje treba uzeti mali čip i staviti na zamjensku i valjda sad on je zapamtil od prije da nije bilo...pak valjda taj čip treba resetirai po mojem..
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/hp-problem/142060.aspx Pogledaj ovu temu..isit problem...Samo kolko vidim on može printati i sve samo mu skače da nema boje,sad nezz jel i kod tebe takav slučaj