Program za resetiranje

poruka: 7
|
čitano: 3.805
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Program za resetiranje

Pozdrav,

zna možda neko da li postoji koji program za resetiranje printera...mislim njegove boje...jer dok stavim boje  nove on još uvijek pokazuje da su low..pa da se manualo nekako resetira..hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Program za resetiranje

Imaš na original programu za pinter (dobio si ga na Cd-u sa printerom) programčiće za održavanje printera,probaj jedan od njih?

MCentarM
15 godina
neaktivan

ok probat ću sad pa javim..hvala

15 godina
neaktivan

ima program ali sam driveri i ovako nešto za printer za ovo drugo ništa...pa nemoguće da nebi bilo moguće to resetirati

14 godina
neaktivan

Napiši model Printera pa čemo iskopati nešto ;)

MCentarM
15 godina
neaktivan

evo hp photosmart 109b....pa nije valjda moguće da se ne želi poništiti....u kompletu sa printerom sam dobio orginalnu boju i sad dalje kupujem zamjesnkui jer nema orginalne ili je skupa...i sa orginalne boje treba uzeti mali čip i staviti na zamjensku i valjda sad on je zapamtil od prije da nije bilo...pak valjda taj čip treba resetirai po mojem..

14 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/hp-problem/142060.aspx Pogledaj ovu temu..isit problem...Samo kolko vidim on može printati i sve samo mu skače da nema boje,sad nezz jel i kod tebe takav slučaj

MCentarM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice