Zanibalo bi me posto mi zena otvara frizerski obrt dali moram imat program za vođenje racuna orginal sa licencom ili mogu zaposlit frenda da mi napravi sam.
Program za obrtnike
- poruka: 11
- |
- čitano: 5.337
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nerazumem se u to ali Ipos knjigovodstvo je dobro ako ne grijesim
Nerazumem se u to ali Ipos knjigovodstvo je dobro ako ne grijesim
bježi od toga - Ipos je koma!
uglavnom, možeš imati prijateljev program... samo nemoj da prijatelj "skine" neki sa neta, jer se to ne podrazumijeva kao "prijateljev"!
ili neka ti napravi nešto jednostavno ili neka koristi blokove...
Po meni je super ipos. A sta ja znam neka nesto u excelu izradi ako zna msm sto se tice racuna itd
Frend mi je programer i nije mu problem napravit program nego me zanima dali moram dobit racun i nekakvu licencu za napravljenn program, mislim na obrt mora imat orginal windowse, orginal office itd
Netreba ti nikakva licenca za taj program sto ti napravi jer je to vaše vlasnistvo i mozes sa njim svasta radit. Netreba ti licenciran windows ni office jer ti to samo firme koriste a u nas u BIH u IT firmi prodaju racunare za koje tvrde da su licencirani a samo im je obrisana windows aktivacija preko remove Windows activation tehnologies. Poznajem mnogo ljudi koji imaju piratski windows i office u prodavnicama i nadalje. Ako ces neorginalni windows uzmi sedmicu ultimate ili home premium i office bi bilo pozeljno 2007 sa serijskim jer ti nemogu stavit kao neki genuine u njega a 2010 ti vecinom propada ako je piratska. vjeruj mi piratstvo mi je cijel zivot
Nemoj piratizirat...Možeš jaako loše proći..I ima ti tema o tome već...
Nije tacno onda bi nas u bosni sve pozatvarali i tko ce ti jos provjeravat jel ti windows licenciran ccc. Imas pravo imat sta god hoces na racunaru uostalom to nije neka firma nego friz obrt. samo vodi racune kako treba zbg inspekcije
Nije tacno onda bi nas u bosni sve pozatvarali i tko ce ti jos provjeravat jel ti windows licenciran ccc. Imas pravo imat sta god hoces na racunaru uostalom to nije neka firma nego friz obrt. samo vodi racune kako treba zbg inspekcije
BiH i Hrvatska su dvije različite države! Znam da u Hrvatskoj ne smiješ imati ništa piratsko u obrtu!!!
Autoru teme preporučam da ako nema novaca za orginalni Windows neka instalira Ubuntu, a program nek ti prijatelj napravi ako zna jer će tako biti po tvojoj mjeri.
Ok vi ste puno vise napredniji od nas ali eto ako ga mrzi Ubuntu (koristio sam ga vise puta na mojoj masini al najbolji je 11.04 strasne efekte ima) neka instalira windows xp ionako nemas gdje kupit licencu tj. one se posebno nabavljaju ako se ne varam. Susreo sam se sa milijarde winodwsa xp koji nisu genuine.
Ubuntu je strasan i prebrz