Problem s Zvukom

poruka: 3
|
čitano: 1.153
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Problem s zvukom

Jedan problem me muci vec jedno 2 mjeseca i totalno izluđuje... Ne mogu više ni igrati igre niti gledati filmove/videa ništa.... 

Upalim komp, i nekad vise nekad manje bude sve u redu i odjednom zvuk se smanji do kraja kao na slici i više se ne može pojačati, probao sam sve što sam mogao; mjenjao default device pa vraćao na zvučnike, mjenjao drivere, uključivo isključivo zvučnike, ( i kad nisu uključeni zvučnici zvuk zablokira nakon nekog vremena), i dok god ne resetiram komp. sve ostaje isto. Da napomenem da mi se isti problem javlja na dva kompa koji zajedničko imaju jedino SSD (na kojem sam reinstaliro windowse),zvučnike miš i tipkovnicu.... Jeli možda problem što sam uvijek zvučnike uključivo na front jack za slušalice?, pa sam nešto zajebo s tim?.... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.11.2017 19:51 (Fly598).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s Zvukom

1.Skeniraj sa Malwarebytes da nije virus

2.Moze bit neispravna tipkovnica ili miš (gumb se zaglavi)

3.Sound-communications-stavi na "do nothing" SLIKA 1

4.Playback devices-sound-pogledaj jel ti je zvucna odabrana SLIKA 2 (meni stalno amd instalira hdmi drivere i prebaci automatski zvuk na tv)

5.Ponovno snimanje drajvera

Slika+1 Slika+1
Slika+2 Slika+2
Faith is a belief based on absence of data, allowed to the weak by the powerful.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.11.2017 13:48 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Problem s Zvukom

Čekao sam da opet zabloka, i vjerovali ili ne kad god sam isključio tipkovnicu, sve je radilo u redu... Tako da izgleda da je do tipkovnice, i čak sad kad pritisnem tipke za volume na tipkovnici (koje inače i ne koristim), ova za smanjivanje mi je nekako drugačija na pritisak nego druga (tvrđa), malwerbyte sam koristio i tad mi se ista stvar dešavala, tako da sumnjam da je virus. Probati ću držati sa nekom drugom tipkovnicom , a ovu probat rastaviti i vidjeti što se dešava sa gumbom,, kako stalno žderem nad njom možda je nešto upalo unutra.. Hvala na pomoći. 

Edit: Stavio sam selotejp na mjesto gdje se spajaju dva kontakta kada pritisnemo to dugme,,, i evo radi sve u redu, Hvala još jednom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.11.2017 14:40 (Fly598).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice