Problem s zvukom..

poruka: 11
|
čitano: 5.712
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s zvukom..

imam problem tako da kada ukljucim slušalice u komp u front panel nista ne cujem(pritom su ukljuceni zvucnici iza).

jucer sam instalirao win7 i od tada to neznam narediti .

prije sam imao takoder win7 i radilo je normalno.

znaci mogao sam slusati zvuk i na zvucnicima i slusalicama istovremeno.

molim pomoc :D

dali je možda do drivera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s zvukom..

U driver aplikaciji za tvoju karticu bi trebao imati opciju kao sto je:

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s zvukom..

kako ad pronadem tu driver apliakciju?

14 godina
neaktivan

instalirao sam realtek hd mananger i namjestio da mi iza plavi ulaz služi za zvucnike ,a zeleni i crveni za sluaslice :D

svejedno hvala :D

17 godina
neaktivan
SiO kaže...

instalirao sam realtek hd mananger i namjestio da mi iza plavi ulaz služi za zvucnike ,a zeleni i crveni za sluaslice :D

svejedno hvala :D

Ma samo odznacis "Mute speaker when headphones attached" po advanced setting.

:) 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
17 godina
neaktivan
Problem s zvukom..

ljudi molim vas pomoc...

maknuo sam zvučnike sa kompa tako da planiram samo na sluške slušat,

međutim sada kada ih spojim na front jackove znači oaj zeleni i crveni na prednjoj strani kučišta ništa ne čujem!?

a prije dok su bili zvučnici od iza spojeni i slušalice od naprijed normalno sam na njih čuo...  pa ne kužim zašto sada ne čujem na njih kada nema zvučnika a spojene su na prednjoj strani?

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skočko kaže...

ljudi molim vas pomoc...

maknuo sam zvučnike sa kompa tako da planiram samo na sluške slušat,

međutim sada kada ih spojim na front jackove znači oaj zeleni i crveni na prednjoj strani kučišta ništa ne čujem!?

a prije dok su bili zvučnici od iza spojeni i slušalice od naprijed normalno sam na njih čuo...  pa ne kužim zašto sada ne čujem na njih kada nema zvučnika a spojene su na prednjoj strani?

1. Samo zeleni izlaz se koristi za slusalice. Crveni je za mikrofon.
2. Koju zvucnu karticu imas? 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
17 godina
neaktivan
Problem s zvukom..
Nemam zvucnu karticu samo znam za onaj hd audio kabel koji se spaja na maticnu!? Od iza mi radi ali ne kuzim zasto se ne cuje sprijeda?
Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skočko kaže...
Nemam zvucnu karticu samo znam za onaj hd audio kabel koji se spaja na maticnu!? Od iza mi radi ali ne kuzim zasto se ne cuje sprijeda?

Zato te i pizam koju zvucnu imas. Ti imas indergrirku. Ili bar nevade maticnu...

17 godina
neaktivan
Problem s zvukom..
Da valjda je integrirka,ne razumjem se u to a maticna je gigabyte ga x58 extreme.
Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s zvukom..

Imas li instalirane zadnje dostupne drivere za nju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice