Problem Sony Vegas Pro v9.0

poruka: 5
|
čitano: 1.922
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Imam problem u vezi Sony Vegasa 9 , ne želi mi otvorit video file kad ubacim u program , nezz zasto..  mozda ne podrzava taj file? Jel postoji kakav program za prebacivanje iz mkv. u mp4. jer sam primjetio da mi nekad otvara u mp4 formatu , moram to rijesit jer sam taj video skidao dugo, ima 4Gb tako da mi nije svejedno,toliko sam cekao da se skine i sad nece, molim vas pomozitee

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem Sony Vegas Pro v9.0
gosuasuscro kaže...

Imam problem u vezi Sony Vegasa 9 , ne želi mi otvorit video file kad ubacim u program , nezz zasto..  mozda ne podrzava taj file? Jel postoji kakav program za prebacivanje iz mkv. u mp4. jer sam primjetio da mi nekad otvara u mp4 formatu , moram to rijesit jer sam taj video skidao dugo, ima 4Gb tako da mi nije svejedno,toliko sam cekao da se skine i sad nece, molim vas pomozitee

Na support listi od sony vegasa nema tog formata tako da bi trebao taj file konvertitrat u neki drugi. Za to imas Format Factory

Opens: AA3, AAF, AIF, ASF, AU, AVI, BMP, BWF, CDA, DIG, DLX, DPX, DV, EXR, FLAC, GIF, HDP, IVC, JPG, M2T, M2TS, MOV, Sony MXF, MP3, MP4, M4A, MPEG-1 and MPEG-2 video, OGG, OMA, PCA, PNG, PSD, QT, R3D, SFA, SND, SWF*, TIFF, TGA, VOX, W64, WAV, WDP, WMA, WMV

Saves: AA3, AC3, AIF, ATRAC, AVC, AVI, DPX, EXR, FLAC, HDP, MOV, MP3, MPEG-1 and MPEG-2 video, MP4, M2T, Sony MXF, OGG, PCA, RM, W64, WAV, WMA, WMV

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
12 godina
protjeran

Gledaj, skinio sam taj FormatFactory, ali mi ne radi nešto, stalno stoji na 0%? Znaš zašto to? Inače, video file ima 4.24 GB...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 0:34 (gosuasuscro).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gosuasuscro kaže...

Gledaj, skinio sam taj FormatFactory, ali mi ne radi nešto, stalno stoji na 0%? Znaš zašto to? Inače, video file ima 4.24 GB...

Probaj s ovime

http://handbrake.fr/

Koristim ga i mogu reći da je odličan.

16 godina
gosuasuscro kaže...

Ajde probaj konvertirati u .wmv stisnes ovdje sastrane na wmv ikonicu i onda ce ti doc novi window.. tamo odaberes svoj fajl i postavke (za pocetak stavi "high quality and size" i stisni ok)  konvertiranja i onda zapocnes konvertiranje.. trebalo bi radit.. ja vec jako dugo koristim taj program.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice