Problem pri pokretanju videa na internetu

poruka: 4
|
čitano: 7.319
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem pri pokretanju videa na internetu

Ovako, imam jedan problem, a to je da ne mogu nikako  pokrenuti youtube na internetu. Instalirao sam i najnoviji flash player i adobe reader, ali ni to nije pomoglo. Prvo sam probao pokrenuti youtube na Firefoxu i nije htjelo, pa sam probao na internet exploreru i tamo se nije htjeo pokrenuti youtube i na kraju krajeva sam instalirao novi google chrome sa bugovog dvd-a, ali nažalost i tamo mi se je dogodila ista priča.... pa bih vas ja tražio pomoć ako postoji kakva druga alternativa za rješavanje ovog problema :-(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem pri pokretanju videa na internetu
Deic kaže...

Ovako, imam jedan problem, a to je da ne mogu nikako  pokrenuti youtube na internetu. Instalirao sam i najnoviji flash player i adobe reader, ali ni to nije pomoglo. Prvo sam probao pokrenuti youtube na Firefoxu i nije htjelo, pa sam probao na internet exploreru i tamo se nije htjeo pokrenuti youtube i na kraju krajeva sam instalirao novi google chrome sa bugovog dvd-a, ali nažalost i tamo mi se je dogodila ista priča.... pa bih vas ja tražio pomoć ako postoji kakva druga alternativa za rješavanje ovog problema :-(

mozda ti je blockana adresa od youtubea u   hosts fileu ,jer prije je meni tako nije dao upalit minecraft.net ali onda sam otisao My Computer -> Local Disc C(ako imas windowse na D odi onda na D) -> Windows -> system 32 -> drivers -> etc -> hosts !I taj file otovori s notepadom/wordpadom i ispod nekog texta trebalo bi pisati jel ima koji IP od neke stranice blockan(npr.www.google.com i sl.)... a da bi obrisao i spremio file moras upaliti notepad/wordpad na pozadini otici open i opet odes ovim koracima do hosts file ! sretno

=)
15 godina
neaktivan

e ovako meni ništa ne piše da je blokiran youtube samo mi piše neš ispod teksta FOR EXAMPLE:

#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

127.0.0.1       localhost

14 godina
neaktivan
Deic kaže...

e ovako meni ništa ne piše da je blokiran youtube samo mi piše neš ispod teksta FOR EXAMPLE:

#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

127.0.0.1       localhost

nezz :/

=)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice