Problem sa otvaranjem datoteka.

poruka: 3
|
čitano: 1.583
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
<naslov>

Pozdrav,

imam problem sa pokretanjem datoteka na disku D. Naime, prije dvije godine dok sam jos koristio XP cackao sam oko zastite datoteka (ni ja nemam pojma kako i sta) i recimo sve muzicke datoteke koje su mi bile na kompjuteru su pozelenile (slova u nazivu), ali su se mogle otvoriti i koristiti. Zatim sam sve datoteke prebacio na D, jer sam htio da instaliram WIN 7, i nakon instalacije 7-e, kad sam htio da otvorim D particiju prvo mi je trazilo BitLocker sifru (znao sam je), ali nakon ulaska na particiju i pokusaja da otvorim pjesmu pokrene se media player ali mi iskoci obavjestenje "Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct." Tako mi sad na particiji D postoje pjesme koje su "zelene" i koje nisu. Ove koje nisu zelene mogu otvoriti ali nakon sto promijenim postavke vlasnistva u security tab-u kad otvorim Properities za svaku datoteku posebno, ali to ne mogu primjeniti na vise datoteka odjednom. Za one koje su zelene ne mogu opste primjeniti navedene korake i njih ne mogu nikako otvoriti. To vazi i za slike i za pjesme. Imam oko 7500-8000 pjesama, i isto toliko slika koje ne mogu otvoriti, pa bi mi mnogo pomogao savjet kako to da rijesim. 

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: <naslov>
Lav89 kaže...

..

pa bi mi mnogo pomogao savjet kako to da rijesim. 

..

-nikako. Zaključao si bitlockerom, bacio si ključ... idući put razmisli kad nešto takvog radiš. Tako se ne uči, tako samo izazivaš probleme. Prije 'čačkanja' pogooglaj i pročitaj upozorenja.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Problem sa otvaranjem datoteka.

Ne bi bilo lose da zapocnes proces oprastanja od svojih 7500-8000 pjesama i slika.....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice