sad sam instaliro win7 i nba 2k13, kad upalim igricu nema zvuka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad sam instaliro win7 i nba 2k13, kad upalim igricu nema zvuka
Imaš temu NBA2k13 pa se malo potrudi i odi par stranica unazad i nac ces odg..
Moze li mi neko reci kako da ubacim igrace koji nedostaju u nba 2k13 rosteru,kao npr mirza teletovic,itd,nasao sam neke patcheve,ali nista :)
Evo ovu sam temu otvorio sa ciljem da od vas dobijem neka misljenja i savjete,trenutno na racunaru imam windows 8,ali nemam niti jedne igre na njemu.Pa ja vas pitam na cemu je bolji gaming na windows 7 ili na windows 8,jer pocinjem skidat neke najnovije igre,pa da se ne bi bez veze mucio,sta je bolje za igranje,7 ili 8 :) HVALA!!!
Evo ovu sam temu otvorio sa ciljem da od vas dobijem neka misljenja i savjete,trenutno na racunaru imam windows 8,ali nemam niti jedne igre na njemu.Pa ja vas pitam na cemu je bolji gaming na windows 7 ili na windows 8,jer pocinjem skidat neke najnovije igre,pa da se ne bi bez veze mucio,sta je bolje za igranje,7 ili 8 :) HVALA!!!
nema ti tu nikakve razlike, koristim win 8 vec 2 mjeseca i slican je ko win 7 , samo nema start gumb :D
Meni na osmici radi NBA sasvim normalno (Reloaded verzija).
pa eto ne znam,u mene je cod mw3 na windows 7 radio na rezoluciji 1024*768 i sva grafika na high i antialiasing x4,zar da cu moc pokrenut cod bo2 na windows 8 :)
pa eto ne znam,u mene je cod mw3 na windows 7 radio na rezoluciji 1024*768 i sva grafika na high i antialiasing x4,zar da cu moc pokrenut cod bo2 na windows 8 :)
sve ce ti bit isto ko na sedmici
ponovo instaliraj igricu
opet isti problem :/
Več dulje vrijeme namreijevam kupit za pc (dvomumim se između Far cry 3 i Nba2k13), ali sad vidim da mnogi ljudi imaju problema sad više nisam tak uvjeren.Jesu možda izašli patchevi ili nešta ... fkt mi se sviđa igrica ali se bojim takvih problema pa da nebi bilo bacanje para ili tak neš. Ili tako riskirat s novcem ili bi ju mogo za poretak "posuditi"
Igrica je vrh imaš patcheve za nove igrače dresove itd.. Isplati se kupit :D