Problem sa NBA 2K13 PC

poruka: 13
|
čitano: 4.122
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa NBA 2K13 PC

sad sam instaliro win7 i nba 2k13, kad upalim igricu nema zvuka {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa NBA 2K13 PC
anonymous_Zg kaže...

sad sam instaliro win7 i nba 2k13, kad upalim igricu nema zvuka {#}

Imaš temu NBA2k13 pa se malo potrudi i odi par stranica unazad i nac ces odg..

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
nba 2k13 missing players

Moze li mi neko reci kako da ubacim igrace koji nedostaju u nba 2k13 rosteru,kao npr mirza teletovic,itd,nasao sam neke patcheve,ali nista :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gamning na windows 8

Evo ovu sam temu otvorio sa ciljem da od vas dobijem neka misljenja i savjete,trenutno na racunaru imam windows 8,ali nemam niti jedne igre na njemu.Pa ja vas pitam na cemu je bolji gaming na windows 7 ili na windows 8,jer pocinjem skidat neke najnovije igre,pa da se ne bi bez veze mucio,sta je bolje za igranje,7 ili 8 :) HVALA!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Gamning na windows 8
Limited798 kaže...

Evo ovu sam temu otvorio sa ciljem da od vas dobijem neka misljenja i savjete,trenutno na racunaru imam windows 8,ali nemam niti jedne igre na njemu.Pa ja vas pitam na cemu je bolji gaming na windows 7 ili na windows 8,jer pocinjem skidat neke najnovije igre,pa da se ne bi bez veze mucio,sta je bolje za igranje,7 ili 8 :) HVALA!!!

nema ti tu nikakve razlike, koristim win 8 vec 2 mjeseca i slican je ko win 7 , samo nema start gumb :D

14 godina
neaktivan
Problem sa NBA 2K13 PC

Meni na osmici radi NBA sasvim normalno (Reloaded verzija).

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa NBA 2K13 PC

pa eto ne znam,u mene je cod mw3 na windows 7 radio na rezoluciji 1024*768 i sva grafika na high i antialiasing x4,zar da cu moc pokrenut cod bo2 na windows 8 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Limited798 kaže...

pa eto ne znam,u mene je cod mw3 na windows 7 radio na rezoluciji 1024*768 i sva grafika na high i antialiasing x4,zar da cu moc pokrenut cod bo2 na windows 8 :)

sve ce ti bit isto ko na sedmici

12 godina
neaktivan
Problem sa NBA 2K13 PC
Ljudi instaliro sam igricu i radi al imam 2 problema: 1.kad god idem nesto sejvat pise SAVE FAILED 2.na kraju svake utakmice me izbaci iz igrice... Jedino sto mogu igrat trenutno su prijateljske...molim pomoć :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mravac97 kaže...
Ljudi instaliro sam igricu i radi al imam 2 problema: 1.kad god idem nesto sejvat pise SAVE FAILED 2.na kraju svake utakmice me izbaci iz igrice... Jedino sto mogu igrat trenutno su prijateljske...molim pomoć :/

ponovo instaliraj igricu

12 godina
neaktivan

opet isti problem :/

12 godina
neaktivan
Problem sa NBA 2K13 PC

Več dulje vrijeme namreijevam kupit za pc (dvomumim se između Far cry 3 i Nba2k13), ali sad vidim da mnogi ljudi imaju problema sad više nisam tak uvjeren.Jesu možda izašli patchevi ili nešta ... fkt mi se sviđa igrica {#} ali se bojim takvih problema pa da nebi bilo bacanje para ili  tak neš. Ili tako riskirat s novcem ili bi ju mogo za poretak  "posuditi" {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa NBA 2K13 PC

Igrica je vrh imaš patcheve za nove igrače dresove itd.. Isplati se kupit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice