Problem sa mikrofonom

poruka: 3
|
čitano: 1.817
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom

Pozz. Imam slušalice sa mikfrofonom Genius HS 04S2.Problem je u tome što mi mikrofon ne proizvodi zvuk kada ja nesto ne kazem.Imam dva prikljucka zeleni za slušalice i ružičasti za mikrofon,i njih sam ukopcao u Logitech zvucnike.Mozete li reci u cemu je problem.U master volume nije mi mute sound,u realteku pise da je sve ukopcano

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problem sa mikrofonom
Virtualdj kaže...

Pozz. Imam slušalice sa mikfrofonom Genius HS 04S2.Problem je u tome što mi mikrofon ne proizvodi zvuk kada ja nesto ne kazem.Imam dva prikljucka zeleni za slušalice i ružičasti za mikrofon,i njih sam ukopcao u Logitech zvucnike.Mozete li reci u cemu je problem.U master volume nije mi mute sound,u realteku pise da je sve ukopcano

Mozda je "kvaka" u ovome?

U biti ne znam,mozda su to zvucnici GT{#},ali microfon bi trebao ici u utor za mic u zvucnoj kartici!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa mikrofonom
Virtualdj kaže...

pokusaj ukopcati iza kompjutera na ona druga 2 utora 

League of Legends (EU):Joza is immortaL PLAY 4 FREE http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4db5951a84dbd764677505
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice