Problem sa konekcijom

poruka: 5
|
čitano: 1.551
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa konekcijom
pitanje

Kupio sam od mtela USB modem Huawey za konekciju na internet preko mreze mobilne telefonije. Instalisao sam sve sto je potrebno na laptom na kome imam norvesku licenciranu verziju Win XP Home. Laptom je detektovao modem, ali se ne uspijevam konektovati. Ako sam dobro shvatio poruku na norveskom ne mogu se konektovati jer ne postoji veza sa udaljenim racunarom. Isti modem uredno radi na ostala dva PC, na kojima ima WinXP Professional. Postoji li rjesenje da se konektujem na internet bez reinstalacije WINXPHome, odnosno bez svjeze instalacije WinXPPro, jer mislim da je problem u postojecoj verziji WinHome?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa konekcijom

Usporedi TCP/IP postavke na računalu koje se može spojiti na Internet sa ovim problematičnim. Kakve su postavke na XP Pro,a kakve na XP Home?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa konekcijom
autorov komentar

Uporedio sam i sve je potpuno isto.

16 godina
neaktivan
RE: Problem sa konekcijom
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Reinstalisao sam WinXP Home i sada sve radi.

16 godina
neaktivan
Modem Huawei i Lynux
autorov komentar

Dobio sam na poklon Asus Eee PC 4G sa instalisanim Lynuxom. Od Mtela sam ranije nabavio USB modem Huawei E160, koga ne mogu koristiti u Asusu, jer je modem namijenjen za rad pod Windowsima. Postoji li rjesenje da upogonim ovaj modem na Asusu, odnosno ostvarim konekciju na internet.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice