neke postavke su mi se pomrdale i nemogu slozit standardna slova
slova su mi skoro svugdje takva molim pomoc hvala
neke postavke su mi se pomrdale i nemogu slozit standardna slova
slova su mi skoro svugdje takva molim pomoc hvala
Iskreno ne bih znao razlog niti rešenje problema osim onog najočitijeg i najbolnijeg za neke - reinstalacija Firefoxa.
Inače manja je mogućnost da je virus razlog.
Niti meni nije jasno zbog cega se ovo desilo ( osim korumpiranog Font registrya ), ako reinstalacija ne pomogne mozda ovo pomogne:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/problem-bold-kurzitiv-dijalozima-os-worda/23882.aspx
sad sam tek skuzio da su mi cudna slova i u notepadu, wordu i drugim programima gdje su slov.
slova su kao da su podebljana npr ako u wordu podebljam slova ili ne ista su ...
sad sam tek skuzio da su mi cudna slova i u notepadu, wordu i drugim programima gdje su slov.
slova su kao da su podebljana npr ako u wordu podebljam slova ili ne ista su ...
Definitivno uradi ono sto sam ja uradio gore ti je link, pozdrav!
napravio sam to i na 6 tom koraku klik na instal nema instal nego ok ali mislim da je isto nego za svaki taj fond pise mi da je instaliran
Rijesenje problema je slijedece:
1. Otvorimo RUN dijalog, Windows tipka + R
2. Utipkamo putanju do Font mape u Windows direktoriju "c:/windows/fonts"
3. Otvara se mapa sa Fontovima, te pritiskom na tipke "alt+F" otvaramo Meni, te odaberemo opciju "Install New Font"
4. U dialogu "Folders", zadamo putanju do "c:/windows/fonts"
5. Svi dostupni Fontovi izlistat ce se pod "List all Fonts"
6. Kliknemo na opciju "Select all", pa klik na "Install"
7. Potvrdimo dijaloski okvir
8. Klikamo na svaki dijaloski okvir kako bi smo potvrdili instaliranje Fontova, ili drzimo tipku "alt" i "y" za svaki dijaloski okvir.
i ako ima kakve veze to mi se desilo bas nakon cudne uninstalacije left 4 dead
nasao sam neki slican problem (yahoo) ali nekuzim sto treba napravit na step 5
1. Click "Start" and then "Run"
2. Type regedit.exe and press Run/OK
3. First of all, backup your current registry by going to File -> Export and save it to a safe place, preferably an external thumb drive or something accessible.
4. Navigate through the folder tree to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Wi… NT\CurrentVersion\Fonts
5. Here, you'll need to add a string variable for each font in the list above with the correct font-file in your C:\Windows\Fonts folder. If the variable already exists, check that the filename is correct. An example is the following (in string name -> value):
Tahoma (TrueType) -> tahoma.ttf
Courier New (TrueType) -> cour.ttf
Verdana (TrueType) -> verdana.ttf
Arial (TrueType) -> arial.ttf
Arial Narrow (TrueType) -> arialn.ttf
Arial Bold (TrueType) -> arialbd.ttf
Lucida Console (TrueType) -> lucon.ttf
Trebuched MS (TrueType) -> trebuc.ttf
Times New Roman (TrueType) -> times.ttf
Marlett (TrueType) -> marlett.ttf
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP
nasao sam neki slican problem (yahoo) ali nekuzim sto treba napravit na step 5
1. Click "Start" and then "Run"
2. Type regedit.exe and press Run/OK
3. First of all, backup your current registry by going to File -> Export and save it to a safe place, preferably an external thumb drive or something accessible.
4. Navigate through the folder tree to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Wi… NT\CurrentVersion\Fonts
5. Here, you'll need to add a string variable for each font in the list above with the correct font-file in your C:\Windows\Fonts folder. If the variable already exists, check that the filename is correct. An example is the following (in string name -> value):
Tahoma (TrueType) -> tahoma.ttf
Courier New (TrueType) -> cour.ttf
Verdana (TrueType) -> verdana.ttf
Arial (TrueType) -> arial.ttf
Arial Narrow (TrueType) -> arialn.ttf
Arial Bold (TrueType) -> arialbd.ttf
Lucida Console (TrueType) -> lucon.ttf
Trebuched MS (TrueType) -> trebuc.ttf
Times New Roman (TrueType) -> times.ttf
Marlett (TrueType) -> marlett.ttf
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP
Desni klik na string tipa Tahoma-----pa modify----pa upisati tahoma.ttf ako vec nije upisan---pa tako za sve ostalo...
no ne kuzim zasto ti moja solucija ne radi, meni je na Visti radilo!?
meni tvoja solicija ne radi kad stisnem instal samo mi je za svaki font pisalo da je vec nasnimano i za sve ok sam snisnuo probao vise puta ali nejde
meni tvoja solicija ne radi kad stisnem instal samo mi je za svaki font pisalo da je vec nasnimano i za sve ok sam snisnuo probao vise puta ali nejde
Cudno, poanta jest da se sve isponova nasnimi, jesi probo restart kompa nakon toga?
da probao sam restartat ali nista
slozio sam sad preko yahoo-a i hvala kaiserex sto si spomenuo te fontove da znam sto trazimi sto si mi pomogao oko preimenovanja tih fontova :D
Imao sam isti problem...
Skini s neta program TweakUI XP, u njemu imaš opciju repair i izabereš repair font folder i to je to. Trebalo bi se onda vratit u normalu.
Sorry, nisam gledao koje windowse imaš, mislim da program postoji i za vistu...
xp imam skinut cu program u slucaju ako mi se to oped dogodi