Problem kod igrice

poruka: 9
|
čitano: 1.642
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice
pitanje

Dali netko zna u ćem je problem.Kupio sam grafičku Gainward 8800 1 Gb kada radim u windowsu sve normalno,a ćim uđem u bilo koju igricu npr. Call of duty 2 nakon nekog vremena sve mi se boje pomješaju,stvari nestaju,i nakon toga igrica zašteka.Prije ove grafičke imao sam gforve 6800 ultra i sve je radilo normalno.Probao sam reinstalirat windowse i sve drivere i opet ništa.Moja konfiguracija je 2 gb rama,3.2 ghz HT intelov procesor,400W napajanje. P.S. Kak se miče srćeko u naslovu

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2008 11:25 (alan_sk8).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice

Kakvo imas hladjenje na grafickoj?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice

Preveliko zagrijavanje grafičke. Vjerovatno je hlađenje otišlo odnosno preslabo je

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice

Pa to i ja mislim! Ajde molim te pojasni ovo mjesanje boja.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice

Ako nije hlađenje, mogao bi biti RAM na kartici.

Ako ti je još pod garancijom ne čekaj ni dana, nego traži zamjenu.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice
autorov komentar

ja mislim da nije stvar u hlađenju zato kaj je temperatura kad sam u igrici oko 52 stupnja a pročitao sam da je to normalno za tu grafičku,a grafička je stara samo 3 tjedna.A to sa mješanjem boja npr. igram fifu 2008 i sam odjednom mi travnjak probjeni boju,igrači postanu nevidljivi,pojavi se neki tekst umjesto publike,a to se događa i u drugim igricama samo na drugačiji način.Dali je možda stvar u napajanju.provjerit ću RAM

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2008 0:24 (alan_sk8).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice

ja imam slični problem pa da ne otvaram novu temu. stavil sam si novu grafu i sad mi komp na početku dok se Windowsi uključe dobrodošli piše s crvenim slovima, a ne s plavim. i kod  vašeg foruma su svi linkovi žutosmeđi, umjesto da su plavi. to mi se događa kod svih stranica. al naprimjer dok s mišem pređem preko nekog linka na forumu, onda postaje plavi. u igrama nemam problema

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice

imas najnovije drivere?

-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod igrice
autorov komentar