Problem sa joystick-om!

poruka: 7
|
čitano: 2.300
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa joystick-om!

Pozdrav!

Naime imam jedan problem, evo baš sam instalirao kultnu igricu na laptop street fighter 4 :) i kad spojim joystick na usb u control panel-u mi sve normalno pokaže i test je ok.

E sad kad sam pokrenuo igricu, primio sam sto šamara bez da sam se pomaknuo :)  

Ima ko ideju zašto joystick ne funkcionira?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa joystick-om!
Daarko kaže...

Pozdrav!

Naime imam jedan problem, evo baš sam instalirao kultnu igricu na laptop street fighter 4 :) i kad spojim joystick na usb u control panel-u mi sve normalno pokaže i test je ok.

E sad kad sam pokrenuo igricu, primio sam sto šamara bez da sam se pomaknuo :)  

Ima ko ideju zašto joystick ne funkcionira?

Jesi podesio opcije u options u igri?

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
12 godina
neaktivan

Ma sve je na Ruskom, al mi se čini ko da ih nit nema.. budem probao još jedanput!

12 godina
neaktivan

Nisam ništa uspio nać.. kakav drugi prijedlog?

11 godina
neaktivan
Problem sa joystick-om!

Pozdrav ljudi imam problem s joystick-om, molim za pomoc, znaci kada zelim igrati u dvoje na komp. jedno na tast. drugo na joy. Na nekim igricama mi joystick hoce kao sto su pes nba itd, a na nekim nece kao sto je virtua tennis. Instaliravao sam neke programe kao sto su pp joy i vjoy i pomogli su mi bili ali poslije reinstalacije se obrisalo i zaboravio sam kako podesiti znaci treba da podesim usb gamepad kao virtual joystick.

Moze pomoc ako je neko radio u ovim programima, i pomoc ako jos ima nekih programa kao sto su ppjoy i vjoy ali da su efikasni, da nema mucenja sa ova 2 ovoliko, unaprijed hvala ;).

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 19:50 (Replicant).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Replicant kaže...

Pozdrav ljudi imam problem s joystick-om, molim za pomoc, znaci kada zelim igrati u dvoje na komp. jedno na tast. drugo na joy. Na nekim igricama mi joystick hoce kao sto su pes nba itd, a na nekim nece kao sto je virtua tennis. Instaliravao sam neke programe kao sto su pp joy i vjoy i pomogli su mi bili ali poslije reinstalacije se obrisalo i zaboravio sam kako podesiti znaci treba da podesim usb gamepad kao virtual joystick.

Moze pomoc ako je neko radio u ovim programima, i pomoc ako jos ima nekih programa kao sto su ppjoy i vjoy ali da su efikasni, da nema mucenja sa ova 2 ovoliko, unaprijed hvala ;).

Zna neko??

11 godina
neaktivan
Problem sa joystick-om!

?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice