pozdrav imam jedan ogromni problem sa gore navedenim nazivom u igrama mi se pojave ponekad oko lika u igrici ili oko nekih objekata crne linije evo npr.. igra winter sports 2012 payday the heist draksiders itd.. graficka kartica je nova imam zadnje drivere ne kontam u cemu je frka ako neko zna molim da odg.. u PP :(
Problem sa grafikom
- poruka: 30
- |
- čitano: 5.472
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tu se izgleda radi o hardverskom problemu...Vjerojatno ti je grafička oštećena ili je na izdisaju
Znaci , to ti je nova kartica u kompu ? Probaj neke starije drivere stavit !
pozdrav imam jedan ogromni problem sa gore navedenim nazivom u igrama mi se pojave ponekad oko lika u igrici ili oko nekih objekata crne linije evo npr.. igra winter sports 2012 payday the heist draksiders itd.. graficka kartica je nova imam zadnje drivere ne kontam u cemu je frka ako neko zna molim da odg.. u PP :(
Koja je kartica?
Za početak updejtaj DirectX i GPU Drivere.
Ako ni promjena drivera nije pomogla , onda je najvjerojatnije grafa u pitanju! Salji na servis , a mozes jos kod nekog drugog probat da budes 100% siguran !
A VEĆ SA NFS UNDERCOVER-om I TESIV:oblivion-om TESVS itd.. nemam nikakvih problema samo neke igre ali one najdrazeeeee :/// :((((( mozda kao sto ste gore naveli starije neke drajvere da stavim pa ako neko moze to na google-u naci molim da linkove send u P.P.......
ATI RADEON HD 4350
A VEĆ SA NFS UNDERCOVER-om I TESIV:oblivion-om TESVS itd.. nemam nikakvih problema samo neke igre ali one najdrazeeeee :/// :((((( mozda kao sto ste gore naveli starije neke drajvere da stavim pa ako neko moze to na google-u naci molim da linkove send u P.P.......
Koje windowse imas i koliko bit-ne ( x32 , x64 ) ?
WINDOWS 7 X64
hvala drug oprobacu javim ako bude nekih promjena ;))
brate izgleda da radi sve nema u CALL OF JUAREZU onih supljina hvala ti do nebaaaaaaaaaa :))))
Drago mi je da sam pomogao , a za zahvalit imas gumb
Pozdrav druže. Pomogao si ovom momku prije mene, a sad i mene zanima da li meni možeš pomoći. Radi se o istom problemu. Imam AMD grafičku. Nova je, ali kad upalim neke igrice javlja mi tu grašku (ako je tako mogu nazvati). Znači to javlja na nekim igricama koje mi se baš sviđaju. Ako ti treba šta od informacija traži i reći ću ti samo mi pomozi ako možeš... Hvala unaprijed...
Koje windowse imas ? Koja model grafe je u pitanju !
U mene je windows 7. Izvinjavam se kod grafičke stavio sam "AMD", ali u mene je ATI ASUS 4350 1GB... Ne mogu igrati dosta igrica jer mi se te crte i "šiljci" pojavljuju na igrici...
32-bitni ili 64-bitni ?
32-bitna je grafička...
Valjda mislis na Windowse da su 32-bitni ?
Daaa, viš se gubim nenormalno...
WINDOWS 7 32-bit
Grafička: ATI REDEON ASUS 4350
Ista stvar ponovo. Trenutno sam upalio EURO TRUCK 2 i nije se odmah pojavilo, ali se nakon možda pola minute počele te "GREŠKE" pojavljivati ponovo... Ja sam baš specijalac oko ovoga... :/
Evo sad ću skinuti te starije i probati. Kad sam istalirao ovaj što si mi mlao prije rekao, na kranu mi se počele pojavljivati neke crtice. Jedva sam deinstalirao. Dođe slika, pa te crte i zakoči, pa onda crn ekran i zelene crtice. Jedva sam nekako deinstalirao taj catalist centar i sad radi normalno. Evo sad ću probati sa tim starijim drajverom... Poslat ću ti i sliku sad da vidiš kako to izgleda sa ovim novim... :)
Probao sam druže jedan dravjer i to iz 2011 godine i neće ponovo... Ista stvar kao i kad nisam imaooo... Tačno me nervira previše ovo...
A si ih prvo kompletno deinstalirao prije nego si instalirao ? Ak nisi probaj tako !
Probao sam i to, ali ponovo ne ide... Ista stvar sa "GREŠKAMA", haj javit ću ti se u privatnoj poruci da nešto vidim sa tobom... ;)