Imam cudan problem koji me vrlo ljuti. Admin sam na svome kompjuteru a kad god skidam keylogger ili nesto slicno, nekada niti uopce te vrste, piše mi da nemam dopuštenje da otvorim tu datoteku ili kopiram tu i tu datoteku, pa cak mi pise da trebam dobit dopustenje za kopiranje od samoga sebe -.-
Nadam se da cu dobiti odgovor.
Problem s dopuštenjima na adminu
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.742
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
najlakše probaj napraviti novi account pa onda preko njega da vidiš da nije nešto krivo sa tvojim acc-om.
možeš probati u "run" upisati "control userpasswords2" pa na svog usera, properties, pa other - Administrators.
vidio sam par slučajeva gdje obični admin kenja..
e da i ofc ugasi UAC, win defender i antivirus da vidiš da te ne hebe nekaj od toga.
Samo isključi UAC.
iskljucio UAC i opet - windows cannot acess the specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to acess the item.
User Account Control (nema na XP-u.. Vista pa nadalje)
odeš Control Panel - User Accounts - Change User Account Control settings (Win 7)
rekoh, iskljucio i opet isto
ne razumijem onaj dio sa izradom .reg datoteke >.<
evo slike kako to izgleda, svaki "zabranjeni" programcic ja ne mogu otvoriti, a imam iskljucen antivirus
Probaj ovih par stvari.
1.
Probaj jel ti ga da otvoriti u safe modu.
2.
Provjeri da ti ga slučajno antivirus ne drži lock-anog (vrlo vjerojatno ako je neki livi tipa AVG).
3.
Skeniraj sa "malwarebytes" cijeli disk, da nije nedajbože kakav nametnik.
4.
Take ownership.
http://www.askvg.com/add-take-ownership-option-in-file-folder-context-menu-in-windows-vista/
Skini file, raspakiraj ga, pokreni "Add Take Ownership Option.reg", potvrdi sa yes.
Sada desni klik na file pa klikni "take ownership".