Problem sa browserima

poruka: 6
|
čitano: 1.399
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa browserima

Imam problem na računaru.
Naime svi browseri mi padaju sami od sebe, ne mog instalirati chrome, instalacija se ponavlja 4-5x ali nikako da instalira.
Oborio sam sistem, formatirao hard disk, imam NOD32 antivirus, skenirao sam racunalo ali nikakav virus ne pokazuje, na žalost ništa ne pomaže, pa ako tko zna od vas kako da riješim problem.

Googlao sam ali nisam uspio na;i nikakvo rje[enje

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa browserima
piksi007 kaže...

Naime svi browseri mi padaju sami od sebe, ne mog instalirati chrome, instalacija se ponavlja 4-5x ali nikako da instalira.
Oborio sam sistem, formatirao hard disk, imam NOD32 antivirus, skenirao sam racunalo ali nikakav virus ne pokazuje, na žalost ništa ne pomaže, pa ako tko zna od vas kako da riješim problem.

Pa "izbaci" li kakvu grešku ili nešto slično?

Softwer
15 godina
neaktivan

Ama baš ništa ne izbacuje. Niti mogu instalirati chrome, operu, IE, mozzilu ne mogu update uraditi. Imam Adobe flash player 10 Active X in Adobe Shockwave player 12.1. Da li trebam jos sta instalirati?

Samo mi ovo povremeno izbaci

"you have requested an encrypted page that contains some encrypted information. Information that you see or enter on this page could easily be read by a third party fix"

17 godina
Problem sa browserima

...pogledaj da li su ti dobre postavke u biosu/sistemu za sat,datum,godinu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Koliko sam ja shvatio imas probllem sa padanjem chroma, zatim ne mozes da ga instaliras tj. stigne do predkraj i stape pa opet nanovo se skida,...e sada ako sam dobro shvatio problem ti jeste virus takozvani "sality virus" on ti zahvata .exe fajlove i moze zaraziti USB (Flesh),a isto tako si mogao taj virus i pokupiti sa nekog Flesh-a.Moze se to rijesiti i manualno tj. rucno ali posto mali procenat da ces time izazvati drugi problem ili da uopste taj problem nece rijesiti.A i mnogo ces trebati da se cimas oko toga...Rijesenje ti je reinstalacija sistema, ti si rekao da si je radio, ali vjerovatno nisi komplet HDD-a jer se cesto desid a on nije na onoj particiji na kojoj je windows.Da skratim:

Moras citam HDD da formatiras:

Ako imas windows 7 kada te pita gdje da instakiras sistem formatiraj sve odreda paticije, ako imas windows xp kada dodje dio gdje se bira particija za sistem jendostavno prvo sve pobrisi pa onda opt particionisi tj. stvori particije nove (kada dignes sistem moras tamo da ih formatiras tj. idi desni klik na nju pa formt pa izaberi quick format pa start (to vazi za sve particije sem za onu na kojoj je windows)) a u 7 se to moze lako formatirati prilikom reinstaacije windows-a.

Locker
18 godina
piksi007 kaže...

Ovak na daljinu je teško procjenit, kaj se točno kod tebe događa, ali reinstalacija Windowsa zbog browsera baš i nema nikakvog smisla.Kaj se tiče Internet Explorera, on vjerojatno radi normalno ali zato ostale browsere ne moš instalirat.Ako neki browser ne moš normalno instalirat, pa tu zapravo nema nikakvih problema jer postoje Portabilne verzije.

Tu je link pa skini i onda raspakiraj folder pa koristi 360 Browser, ali Portabilnu verziju bez ikakve standardne instalacije.Službeno Qihoo ne nudi portabilnu verziju na svojoj stranici, zato treba posložit Portabilnu verziju kaj drugo.U praksi 360 Browser je zapravo Chromium preglednik, ali uz to on još ima i Internet Explorer motor ispod haube.Dakle tu je zapravo Dual Engine Browser, koji ugrađeni IE ili Chromium motor koristi prema potrebi, ovisno o potrebi neke određene internet stranice.Kaj se tiče ove Portabilne verzije tu je več sve optimalno podešeno.Svakako treba spomenut da ovaj preglednik po defoltu dolazi sa vrlo efikasnim AdBlocker-om, a isto takav je i integrirani "360 Web Guard". Ja sam još dodal neke sigurnosne sitnice, kao recimo WOT i Avira Web Guard dodatak.

http://www.360safe.com/browser.html

https://www.mediafire.com/folder/yhxbjy3o52j59/360_Browser_Portable

Kaj se tiče rješenja tvojeg problema, trebalo bi malo preciznije pogledat preko Teamwiver to je ipak najbolja opcija.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/pomoc-forumasima-preko-teamviewera/69530.aspx

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice