e ovako imam problem...znaci skido sam neku sliku sa neta...no to je bio irus...ja stisnem tamo na aviri ukloni...i prikazalo mi se jos par puta to isto ja stisnem ukloni...no onda mi se pokaze neka greska sa hardom....tj nezz dal je hard nisam cito ugl reko je da resetiram komp....ja ga resetirami dodje do onog windows 7 ....i odjednom onaj plavi ekra se nauni nekim slovima i resetria se komp? :S...reinstallo sam windovse i onda nakon installa vindovsa udjem isve normalno...oped reset komp i oped isti probl?? jel mozda nes u biosu sjebano? il nes sasvim drugo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bump...zna netko u cem je problem?
2.936 Posts! And counting...
ma nerazumijem se ni u bios ni u BSOD pa :D...al evo radi...nekim cudom...vratio sam sve na tvornicke postavke i radi...ak bude zezo apa cu se oped vratit :P
nesto si minja..neki komad hardwera ili softver pa komp prikazuje bsod(blue screen of death)..imas temu ovdi vec o tome..na forumu
nesto si minja..neki komad hardwera ili softver pa komp prikazuje bsod(black screen of death)..imas temu ovdi vec o tome..na forumu
sto je najbolje nisam ga nikad ni otvaro :S...samo odjednom :S...samo sam uredjivo tj cistio komp i skino neku sliku..
nesto si minja..neki komad hardwera ili softver pa komp prikazuje bsod(black screen of death)..imas temu ovdi vec o tome..na forumu
sto je najbolje nisam ga nikad ni otvaro :S...samo odjednom :S...samo sam uredjivo tj cistio komp i skino neku sliku..
nemora bit do hardwera...moze bit do nekih drivera koji se "kolju"...moze bit i problem softwerske prirode

ispravljeno...greska zbog zurbe...hvala na spomenu 
1. Opakiji malware, rootkit. Onesposobio Aviru i nastavio zločin kroz restart.
2. Ako se formatira disc onda nestaje i malware (osim par izuzetaka koji stanu na prste jedne ruke, RAM virusi)
MalwareBytesAntiMalware i provjeri sistem,odnosno dubinsko skeniranje svih particija.
3. Možda se slika išla sejvati baš među klastere badsectora hdd-a (premda tada Avira nebi imala veze,ali buni problem nakon nove instalacije), tada dođe BSOD. Sa HDtune alatom pogledati zdravlje diska.
1. Opakiji malware, rootkit. Onesposobio Aviru i nastavio zločin kroz restart.
2. Ako se formatira disc onda nestaje i malware (osim par izuzetaka koji stanu na prste jedne ruke, RAM virusi)
MalwareBytesAntiMalware i provjeri sistem,odnosno dubinsko skeniranje svih particija.
3. Možda se slika išla sejvati baš među klastere badsectora hdd-a (premda tada Avira nebi imala veze,ali buni problem nakon nove instalacije), tada dođe BSOD. Sa HDtune alatom pogledati zdravlje diska.
i meni se cini da je diska malo skreno...btw komp ne gasim danonocno...tako da za sad nemam nikakvih problema..stavim ga na sleep...tako da sad radi ko urica :D